Интимно

Любовен хороскоп за 30 октомври – 5 ноември 2017

Любовта ще властва над всичко през тази седмица

30.10.2017г. / 13 44ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица вещае предимно хубави емоции и нови възможности за романтика. Някои зодии ще срещнат трудности в комуникацията с партньорите си. Други ще открият любовта именно в края на седмицата. Разположението на планетите предразполага към интимност, разбирателство и време за размисъл. Вижте какво очаква всяка зодия в интимен план в седмицата от 30 октомври до 5 ноември.

Овен

Планетата, под чието влияние сте, е Марс, която се движи през сектора на взаимоотношенията и партньорствата. През тази седмица ще се чувствате по-амбициозни по въпросите, които касаят връзката ви. Вие и любимият ви ще имате някакви проблеми, с които да се справяте, но те няма да попречат на щастието ви. Имате директен подход и това ви помага. Трябва да се въоръжите с търпение, за да постигнете баланс.

Интериорът на всяка зодия

Един от проблемите, с които ще се сблъскате през тази седмица е свързан с желанието на партньора ви да получава повече, отколкото можете да му дадете. Натискът в работата също ще увеличи напрежението в личния ви живот. Отнесете се с грижа към връзката си.

Телец

Тази седмица вие сте емоционално отворени, което определено е стъпка в правилната посока, ако се надявате да откриете любовта на живота си. Понякога без да го осъзнаваме, можем да поставим стени около себе си и да попречим на другите да се доближат до нас. Така правехте досега, но през тази седмица нещата ще се променят. Не отминавайте романтичните възможности, а ги приемете с отворени обятия.

Близнаци

В зависимост от това дали сте сингъл или сте обвързани ще имате коренно различни преживявания през тази седмица. В петък Венера ще е в своя любовен сектор и ще образува прекрасен ъгъл със Сатурн. Тази конфигурация попада идеално във вашия партньорски сектор.

Вие и вашият възлюбен ще се почувствате сякаш романтичният ви живот върви гладко и без никакви проблеми. Познавате се толкова добре и точно заради това любовта ви е задоволяваща.

Как да обичате жена от зодия Близнаци?

Ако обаче сте необвързани и се запознаете с някого събитията ще претърпят внезапен обрат. Той би могъл да сложи край на една афера или да я превърне в нещо изключително драматично в края на седмицата.

Рак

Слънцето се движи през романтичния ви сектор, което означава, че любовните ви проблеми ще бъдат осветени и ще можете да ги решите по-лесно без значение какъв е интимният ви статус.

Ако сте необвързани, тази седмица е времето, в което можете да си изясните какво точно искате от една любовна връзка. Също така ще осъзнаете, че не е нужно да се опитвате да се променяте, за да откриете любовта. Това е от голямо значение, защото имате много любов, която да дадете на точния за вас човек.

Ако сте обвързани, петък е денят, в който ще прекарате приказно романтично време с любимия.

Коментирай
Свободно време