Интимно

5 знака, че сте единствената за него

В случай, че се съмнявате

29.11.2017г. / 16 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Основното терзание на жените относно връзките е дали са избрали подходящия мъж. Всяка жена дълбоко в себе си иска да бъде обичана, да бъде сигурна, а любовта ѝ с избраника да трае вечно. 

Тези желания не са присъщи само за жените. Мъжете също се вълнуват от тези мисли и търсят единствената жена, с която да създадат своята домашна крепост. 

Научно доказани начини да привлечете мъжкото внимание

Ако се чудите дали партньорът или съпругът ви ви смятат за единствената, вижте кои са признаците, че е така. 

1. Той е най-добрата своя версия във ваше присъствие.

Във всяка връзка има конфликти, върху които трябва да се работи. Но когато той е във вашата компания се чувства жив, одухотворен, шегува се, личи си, че се гордее с вас пред другите. Това го кара да изпъква някак повече от друг път. Определено мъжът ви изглежда така, защото фактът, че вие сте негова половинка, го окрилява. 

2. Вие не се съгласявате с всичко.

Един от най-големите митове за идеалната връзка е пълното съгласие. Избягвайте да се вслушвате в това убеждение, защото то е напълно невярно. Няма как да сте напълно съгласни по всички въпроси и това е страхотно. Така се учите взаимно, свиквате да сте толерантни към чуждото мнение и да уважавате различията си. 

7 типа мъже, които срещаме преди голямата любов

Ако той не се отнася с неприязън към вашите различия, то е защото сте единствената за него. 

Свързани статии

3. Карате го да се чувства прекрасно.

Вие като жена карате партньора си да се чувства желан, обичан, харесван, одобряван, забавен. Това го кара да не се замисля дали да търси любовта на друго място, защото вие му давате всичко, от което се нуждае. 

4. Той се чувства сигурен.

Ако усещате, че партньорът ви се чувства сигурен, когато си е вкъщи, спокоен и дружелюбен, то е защото вие го карате да се чувства така. Очевидно успявате да създавате уют и комфорт, който прави отношенията ви спокойни, а връзката ви хармонична. 

5. Той не желае повече ергенски живот.

Най-голямата награда за вас като жена е да чуете, че партньорът ви не се нуждае повече и не копнее за ергенски живот. Това е най-голямото доказателство, че вие сте единствената. 

Коментирай