Семейство

7 типа мъже, които срещаме преди голямата любов

Обвързаният разбивач на сърца

15.06.2016г. / 17 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако се замислите над любовния ви живот, това което мигновено би ви накарало да се усмихнете е любимият ви. Наричате го голямата любов, единственият. Пътят преди да го срещнете е бил вълнуващ, интересен с различни типажи мъже, които за някакъв период от време са били част от вашата връзка.

Като момчето на мама, онзи, който разби сърцето ви, онзи, който не спираше да ви лъже. Да, всяка жена среща определени типове мъже преди голямата си любов, а ето и останалите.

Най-добрият приятел

С него може да разговаряте с часове, той знае за всичките ви връзки и любовни терзания, както и вие за неговите. Винаги се усмихвате, когато сте в компанията му, харесвате близките му и те вас. В даден момент между вас е имало искри, но в крайна сметка химията е липсвала.

По-възрастният мъж

Мъжът с няколко години по-възрастен от вас. Галантният, който знае как да ви предразположи, в кой ресторант да ви заведе, как да си изкарате максимално приятно в спалнята, човекът с хубавите подаръци.

Въпреки незабравимите моменти във връзката ви, понякога той сякаш не ви разбираше, особено когато се държахте свободно, лудо и по детински, или вече е искал брак, семейство, но вие не сте били на тази вълна.

Жененият/обвързаният

Дори да не искате да признаете пред приятелки, а и не е необходимо, само вие знаете, че някога сте имали взаимоотношения с обвързан мъж. Продължителни и мъчителни, в които се надявахте да спечелите наистина сърцето му.

Празници, хубави моменти, в които бяхте сами, защото избрахте да имате връзка с обвързан мъж. Вълнуваща, рискова, разочароваща. Хубавото е, че вече е в миналото ви.

Социалната пеперуда

Не е било възможно да не останете привлечена от този тип мъж, защото той е бил като магнит за всички дами. Харизматичен, привлекателен, забавен, определено знаещ как само с няколко думи да плени. Човекът-парти, който не може да не се чекне в социалните мрежи от поредното социално събитие. Кратък, но запомнящ се флирт.

Лошото момче

Той знае какво иска и как да го получи. Изглежда добре, има големи мускули, татуировки, мотор. Често прекрачва закона и не е особено галантен, но погледне ли ви, разтапяте се.

Лошото момче е от онзи тип мъже, които въпреки че знаете, че не са подходящи за създаване на семейство, могат така да ви омагьосат, че да загубите здрав разум. Той живее в риск и не се притеснява, че често поставя в такъв и половинката си.

Свързани статии

Чужденецът

Помните ли го? На онова вълнуващо пътуване, а може би сте го срещнали в социалните мрежи или в бара? Без значение къде и кога сте се намерили, времето прекарано с него е било забавно, вълнуващо, а сексът с чужденец е бил тема номер за обсъждане с вашите приятелки седмици на ред. Дали ви завиждат? Със сигурност!

Господин пари

Към днешна дата бихте си казали „Никога повече!“, но когато го срещнахте, видяхте възможност за луксозен начин на живот, приятно прекарано време и вълнуващ секс. Е, вероятно сте разбрали, че всичко си има цена, дори и луксозният начин на живот.

Снимка: istock

Коментирай