Интимно

Любовен хороскоп за 25 – 31 декември 2017

Предстои седмица на равносметки

26.12.2017г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В празничната седмица ще сме ориентирани повече към отговорностите във връзката. Сатурн ще ни даде важни уроци, докато Венера ще се погрижи за романтиката. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Харизмата на Овните определено ще им помогне да привлекат вниманието към себе си. Секси, точно това ще мислят другите за вас, когато ви видят. Може да разчитате на Марс, вашата управляваща планета, както и на Нептун, които ще ви поставят в абсолютна магия.

Ако сте необвързани, някой може наистина да се омагьоса от вашата личност. Обвързаните Овни ще се радват на повече страсти в леглото. Какво по-хубаво от това, нали?

Телец

Ще имате по-дълбок копнеж да изследвате нещата, които наистина имат значение за вашата половинка. Венера, вашата управляваща планета, ще се премести в частта от графиката ви, отговаряща за области като духовност, философия и морал.

Искате наистина да се уверите, че вие и партньорът ви сте на една и съща вълна по отношение на тези неща. Ако откриете някъде разлики, това може да се окаже проблем за вас. Комуникацията е най-доброто решение за напасване на интересите.

Годишен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Еротичната връзка между вас и партньора ви ще се прояви тази седмица, но не и по начина, по който сте си го представяли. Въпреки че Венера ще се премести в 8-ия дом на споделената интимност, тя веднага ще се срещне със Сатурн, планетата на ограничаването и страха. Сатурн ще напомни, че трябва да се изправите пред всякакви страхове или несигурности, свързани със секса и интимността.

Най-продуктивният начин да използвате тази връзка между Венера и Сатурн е да разговаряте с партньора си за всеки проблем, който може да имате в това отношение. Споделянето може да доведе до невероятни интимни моменти.

Рак

Марс, планетата на секса и либидото, се премести във вашия романтичен сектор на 9 декември и определено трябва да сте забелязали промяната в интимно отношение.

Заедно с Нептун, ще ви помогне да дадете свобода на вашите сексуални фантазии. Възможно е необвързаните Раци да срещнат интересна личност, с която много бързо да оформят физическа и духовна връзка. Ако сте обвързани, Венера ще ви помогне да се насладите на взаимоотношенията с половинката си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )
predpo4itam strasti izvun slujebnite zaduljenia i to samo to mujut , kogoto i az obojavam i obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време