Интимно

Любовен хороскоп за 25 – 31 декември 2017

Предстои седмица на равносметки

26.12.2017г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Може да имате романтична дилема тази седмица, свързана с работата ви. Един от колегите ви може да покаже вниманието си към вас. Въпреки че това ще ви поласкае, може да ви постави в ситуация, в която да не знаете как да продължите напред. Дали ще има клюки по ваш адрес и нарушавате ли фирмената политика?

Толкова много въпроси за вас, Лъвове. Претеглете плюсовете и минусите, но не се изгубвайте в тях и не намалявайте шанса си за любов.

Дева

Уроците в любовта, които Сатурн ви дава още от миналата седмица ще оставят отпечатък върху сърцето ви задълго. Ако сте необвързани имате шанс да срещнете някого и усещането, което той ще остави във вас е, че сякаш винаги сте го познавали, дори обичали. Обвързаните Деви ще направят много равносметки, но като цяло ги очаква спокойна седмица.

8 храни, които действат като виагра и при двата пола

Везни

Ако скоро сте срещнали някоя интересна личност, тази седмица ще вземете важно решение и то ще е да продължите заедно напред. Но няма да ви бъде лесно и ще трябва да планирате този преход и за двама ви. Това може да означава да смените дома си или той или тя да се премести при вас и да заживеете заедно. Не забравяйте да отпразнувате тази положителна и за двама ви промяна. Очаква ви романтика, но и битовизми, с които ще трябва да се занимаете.

Скорпион

Скорпиони, всички знаем докъде могат да стигнат фантазиите ви, когато става дума за секс. В четвъртък Марс, който понастоящем е в знака ви, ще се свърже красиво с очарователния Нептун, който сега е в любовния ви сектор. Това може да ви помогне да направите сексуалните ви фантазии реалност. За необвързаните тази седмица е шанс за нови и интересни запознанства.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )
predpo4itam strasti izvun slujebnite zaduljenia i to samo to mujut , kogoto i az obojavam i obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар