Интимно

Любовен хороскоп за 25 – 31 декември 2017

Предстои седмица на равносметки

26.12.2017г. / 12 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Стрелците ще почувстват допълнителна подкрепа от любимия човек. За някои от представителите на зодията пък ще възникне въпросът дали тази половинка, с която са в момента е за тях. Ще забелязват определени действия на партньора, които ще приемат като червен флаг и няма да могат да игнорират.

Козирог

Въпреки че Сатурн наскоро се премести във вашия знак и ви подтиква да погледнете на живота си сериозно по всички възможни начини, тази седмица, вниманието ви ще се насочи към любовта.

Това се дължи на Венера, която също ще се премести в знака ви. Необвързаните козирози може да създадат нови контакти, докато тези от вас, които се намират във връзка може да се почувстват готови да пристъпят към сериозен ангажимент, като дори има възможност за брак.

Какво всяка зодия трябва да остави в 2017-а?

Водолей

Обвързаните Водолеи ще преминат през изпитание тази седмица. Вашата половинка може да се нуждае от подкрепата ви, погрижете се за нея. Необвързаните представители на зодията е добре да отворят сърцето и очите си за нова любов.

Свързани статии

По Коледа стават чудеса и не е изключено да срещнете нова и интересна личност.

Риби

Рибите може да се почувстват леко разочаровани, да не им достига нещо в любовта, да им липсва романтика или да се намират във взаимоотношения, които не се развиват така, както искат. В действителност може дори да се почувствате самотни и изолирани. Бъдете смели и потърсете това, от което се нуждаете

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 6 години )
predpo4itam strasti izvun slujebnite zaduljenia i to samo to mujut , kogoto i az obojavam i obi4am
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време