Интимно

Секс без задръжки или как да го подлудим

27.10.2009г. / 16 17ч.
Мария Дуковска
Секс без задръжки или как да го подлудим

Една от най-големите цели на жените е да бъдат номер 1 в мъжките фантазии и да подлудяват любимия при всеки удобен случай. Как да задържим интереса му, особено при дългогодишна връзка, е от най-задаваните въпроси.

Всеки психолог или сексолог би отговорил: разнообразие в леглото, никакви задръжки и табута! Ние също се присъединяваме към този съвет.

За да бъдете постоянно в мислите му и да продължите да сте секси за него, е нужно старание. И най-вече разкрепостеност в секса.
Мъжете обичат напористи жени, които не се притесняват да осъществят еротичните си фантазии (както и неговите, разбира се!).
Три са нещата, които всеки мъж обожава в леглото и ако ги правите (стига да искате) може да спечелите вниманието му за дълго време:

Стриптийз
Няма мъж, който да не обича стриптийз и да не разкъса оскъдното бельо, при едно еротично шоу, специално за него. Забравете комплексите за килограми, целулит, стрии и каквото още ви спира да го съблазните. Облечете секси бельо и си повярвайте, че сте неотразима. Следвайте вечната максима, че красивата жена е обичаната...

Френска любов
Сред най-любимите мъжки фантазии е именно минетът. Не се срамувайте, ако все още не сте опитали. Но побързайте, защото жените със задръжки в леглото, трудно биха достигнали до оргазъм. И съвършенство.

Анален секс/поза "задна прашка"
Много жени признават, че дори мисълта за тази поза им е неприятна. Дали защото сексът е бил дълги години табу у нас или просто от срам, аналният секс си остава една забранена тема. Нека да е така, но не и в леглото. Защото за секс не бива да се говори, а да се прави. Ако искате да пробвате и да покорите любимия си, опитайте всяка една поза, предизвикваща интереса ви. Не забравяйте обаче да се подготвите предварително. За тази поза е необходимо повече да има любовна игра, и задължително купете лубрикант, за да си спестите болезнените моменти.

Най-важно по пътя към завладяването на любимия мъж е да забравите за табутата в секса. Ако ви харесва и го искате, трябва да го направите смело. Няма значение какво ви казват приятелките или майка ви, ако споделяте с нея. Важното е вие да се чувствате добре, комфортно и най-вече - желана. Когато една жена се чувства секси, изглежда по същия начин и привлича погледите.

А за да го подлудите и да изкарате от акъла му всяка друга жена, трябва да сте без никакви задръжки в леглото. Помните старата, но вярна поговорка - домакиня в кухнята и мръсница в леглото!

* * *
Как изглеждаме по време на секс?
Кога мъжете изневеряват
Как да запазим дългата връзка?

Коментирай
35 rate up comment 19 rate down comment
HAHA ( преди 11 години )
Ahmmm istinskite jeni koito se misliat zamnogo blagorodni i maiki i istinski jeni sa vsichkite nad 50 :D sorrryyyy no ima ( za shtastie) promiana v generaciite.. taka che e bezsisleno da sporite.... samo edno shte kaja .. Ilieve e 10000% sigurna che maja i ne i e izneveril???? Zashto? Ot kade? Az ne kazvam che majete ineveriavait, zashtot ne im se praviat svirki hahah no tova i statiata ne go kazva ... prosto mnogo mrazia po vazrastnite dami kato chuiat neshto po nestandartno za vremeto si predi 30 godini i da sehvashtat za ustata i da kazvat: *** ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
143 rate up comment 138 rate down comment
Niki ( преди 11 години )
"..........Злобата и нападките на г-жа Илиева определено не потвърждават думите и, че има щастлив брак - ако беше щастлив нямаше да бълва змий и гущери под някаква статия. Тъжен също така е факта, че на тази възраст вече е толкова ограничена и праволинейна............"Най-малко от ИЗВРАТЕНЯЦИ бих се обидила! Пишете каквото си искате - бракът ми е перфектен точно защото НИКОГА, нито аз, нито мъжът ми сме смятали, че за да "спасим" брака си трябва аз или той да се превръщаме в животни и водещо в секса да е животинското начало... Не ми се ще дори и да изричам това, което явно за повечето пишещи тук е ежедневие...Ок, жалкото е, че точно такива като вас, разюздани и перверзни типове създават семейства и което е още по-жалко - от тях се очаква да се възпитават деца!!!Ей Бога ми, що за хора сте? Смятате ли, че бумът от детска порнография, педофилията, *** и да не изброявам повече са болестни състояния? Нима тази СЛОБОДИЯ и в мисленето, и в действията и в споделянето за секса - най-интимното за ЧОВЕКА по разни и безобразни сайтове, медии, филми не е причина за умопомрачаващите и потресаващи безумия, извършени от хора върху хора, малки момичета и момчета... деца? Не трябва ли ние, човеците да се различаваме от животните? За какво ни е тогава тази втора сигнална система?Колкото до "змиите и гущерите" на Baccinius, ще кажа, че те са храна за комплексарите - да е жив и здрав и да се храни всеки ден с тях! За успокоение ще кажа отново, че бракът ми е оцелял, защото нито за миг не допуснахме нито аз, нито съпругът ми, ЖИВОТИНСКО отношение във взаимоотношенията ни.Благодаря, все пак, за предизвикания интерес към написаното от мен. Убедена съм, че има и такива, които мислят като мен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
119 rate up comment 45 rate down comment
Baccinius ( преди 11 години )
Здравейте.Четох внимателно коментарите Ви по темата и ми се стори почти задължително да подчертая няколко избождащи очите ми факти. Злобата и нападките на г-жа Илиева определено не потвърждават думите и, че има щастлив брак - ако беше щастлив нямаше да бълва змий и гущери под някаква статия. Тъжен също така е факта, че на тази възраст вече е толкова ограничена и праволинейна. Секса и всичките любовни игрички около него са напълно нормални и в реда на нещата. Това от което би трябвало да се ядосва госпожата а и не само тя е честата смяна на партньорите. Вероятно няма мъж, който да не обича да му правят минети .. както ме съмнява да има и жени, които не обичат да ги стимулират с език. За мене секса е много назад в ценностната ми система и не е водещото при една връзка, но стигне ли се до него съм съгласен, че трябва да се изпробват много различни неща - въпрос на избор на партньорите е кои да пробват и кои не. Мисля, че много хора се засегнаха от това, че тук се говори как една жена да задържи мъжа до себе си. Да - статията е такава. Това не значи, че само жените трябва да полагат усилия, но щом става дума за любов, не мисля, че трябва да се изтъкваме кой повече усилия е положил - ако има любов и двамата партньори ще вложат всичко от себе си. Ако няма любов ... е има ли значение ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
59 rate up comment 9 rate down comment
Евелина ( преди 11 години )
Рядко, а вече се надявам и никога повече да не ми се случва, чета коментари под статия в сайт!Всичките, които сте писали тези фермани тук, нямате ли си п? немалоумно занимание?!Оставете хората от сайта да си пишат, каквото си преценят за добре. За губене на време с *** спорове съществуват форумите.Според мен, под статии трябва да има само бутончета "харесва ми" и "не ми харесва", без възможност за занимаване на читателя с глупости.Айде, много здраве на всички. И побъркващ секс ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
161 rate up comment 14 rate down comment
niki ( преди 11 години )
PS към това: Г-жо с мъжа ми сме 7 год заедно и има още хиляди неща, които не сме опитвали....бля-бля-бля...Какви са тези хиляди неща, които не сте опитвали за 7 години? Та нали са само три в статията, на ДуХовска, която обожавате и подкрепяте с неистов възторг?!?!? ...."Три са нещата, които всеки мъж обожава в леглото и ако ги правите (стига да искате) може да спечелите вниманието му за дълго време: СТРИПТИЙЗ, *** и *** СЕКС..." КОЛКОТО И КАКТО ДА ГИ ФАНТАЗИРАШ И ДА СЕ ПРЕВЪЗНАСЯШ...ВСЕ СА ТОЛКОВА - само три!!!ЗАЩО СЕ НАПЪВАШ ДА ГОВОРИШ ЗА РАЗНООБРАЗИЕ, като имаш само две дупки и един болен мозък?" Затова, обръщам се към всички малки момичета и жени:Не се унижавайте! Не се заблуждавайте, че ще задържите по-дълго един мъж до себе си, ако сте извратенячка и смятате да му правите кефа на всяка цена! Няма на 100% задоволен мъж и той няма да е мъж, ако в него липсва "тръпката на завоеванието"! Не им вярвайте на тези тук, които пишат, че трябва да сте *** В ЛЕГЛОТО... Няма такова понятие, който /която/ е ***, той си е такъв навсякъде, не само в леглото! БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НИТО ЗА МИГ, ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯ ОРГАН В СЕКСА Е МОЗЪКЪТ!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
106 rate up comment 83 rate down comment
niki ( преди 11 години )
Почти като задължение да отговоря, приемам предизвикателството от "ЗАДОВОЛЕНАТА и ЩАСТЛИВА". Дебело подчертавам, че кавичките са умишлено поставни!Няма как да ми се е случило ТОВА НЯКОЙ да ми "бие шута", защото не съм допускала нито за миг да бъда СЕКСИГРАЧКА, на някаква пародия на мъж! Радвам се, че 7 години сте семейство /НИЕ САМО 32 год.../ . Дано, обаче нямате деца! Пожелавам го от сърце, защото развинтеното ви и разюздано съзнание би увредило трайно всяко малко дете, което се налага да расте с вас и да бъде възпитавано от вас.... Особено, ако е момиче! Това, че вие сте се "развили" под въздействие на порнографията и уличните /магистрални/ труженички, ОК! ДОСТАТЪЧНО Е! НЕКА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ РАСТЕ С НОВ МОРАЛ, РАЗЛИЧЕН ОТ МОРАЛА НА ТАКИВА КАТО ВАС, КОИТО ПРЕВЪРНАХТЕ СВОБОДАТА В СЛОБОДИЯ, И НЕ САМО... Всячески се НАПЪВАТЕ с болните си мозъци да ни вмените вина, че тези, които не приемат вашия начин ЗА ПРАВЕНЕ НА СЕКС, сме меко казано нещастни... ДА, ама НЕ, както казваше и продължава да казва един виден наш журналист!!! Аз ще продължа с НАПРОТИВ! ЖЕНИ, КОИТО НЕ СЕ УНИЖАВАТ В СЕКСА И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДА СА СЕКСИГРАЧКИ ЗА МЪЖЕТЕ са в пъти по-щастливи от вас!!! И БРАКОВЕТЕ ИМ СА ПО-ДЪЛГОТРАЙНИ!Колкото до боба - драга ми, нещастна, аз мога да направя само с него повече от 30 различни гозби, защото когато е трябвало да се уча да готвя, аз не съм се учила да правя ***!!!! И ВРЕМЕТО МИ ПОКАЗА, ЧЕ НЕ СЪМ СБЪРКАЛА!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
53 rate up comment 8 rate down comment
OMG ( преди 11 години )
BRAVO za komentara na Niki Ilieva.Tova e jena za primer!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
99 rate up comment 35 rate down comment
задоволена и щастлив ( преди 11 години )
Към г-жа ИлиеваГ-жо с мъжа ми сме 7 год заедно и има още хиляди неща, които не сме опитвали. Ако имате някакво разочарование в опита си, което криете си е ваш проблем. Човек не може да каже другите в какво положение са. От къде знаете какви са отношенията с мъжа ми.Нашата връзка не се гради само на секса. Ние се обичаме безкрайно много. Ако всички жени са поне малко щастливи колкото съм аз, ще виждаме много повече усмивки в ежедневието си. Ако това, което ни предричате Ви се е случило- съжалявам. Която и да е връзка в един момент има нужда от разнообразие. Вие можете ли да ядете само боб? Не, нали? Така че, в каква посока ще е нашето разнообразие само времето ще покаже.И какво значи на 100% кеф? Да е на половина ли? Ако отношенията с Вашият партньор са били половинчати то той със сигурност Ви е бил шута като си е лягал с други. Здрава връзка без здрав секс не е такава. И ако Вие отказвате всяко разнообразие в леглото то той със сигурност ще го потърси другаде. Когато това се случва с любимия човек, това не е разврат.И що за мъж е този, който не иска ***. Има ли въобще такъв вид? Аз лично не съм чувала. Имаме познати от различни възрасти, но за такова нещо НЕ СЪМ ЧУВАЛА. Има много жени, които не го правят, но поне 90% от мъжете на тези жени им изневеряват. Съжалявам, незнем какви са Ви разбиранията по въпроса. Явно сме на съвсем различно мнение и живеем в различни светове.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
79 rate up comment 71 rate down comment
nqma zna4enie ( преди 11 години )
Към задоволена, щастлива жена:Само най-много след 5 години, ще запееш друга песен! На 25 години, ако смяташ, че като му правиш на 100% кеф в секса на мъжа ти и той няма да погледне друга жена... Може, ама ако е обратен! Напротив, като те "изчерпи" сексуално - такъв шут ще ти забие, че трудно ще се свестиш... Ще почнеш да ги пишеш и редиш пак, ама за друг мъж! НЯМА ТАКАВА ЖЕНА, КОЯТО ДА ДЪРЖИ ЕДИН МЪЖ САМО ЗАРАДИ СЕКСА ПОВЕЧЕ ОТ 3 ГОДИНИ, ХАЙДЕ НЕКА ДА СА 5 години! СЪЖАЛЯВАМ ВИ, ТОЛКОВА СТЕ НЕЩАСТНИ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
125 rate up comment 44 rate down comment
задоволена, щастлива ( преди 11 години )
Има различни мнения по въпроса, но според мен за да вървят отношенията между съпрузите/партньорите главната роля играят любовта, уважението и СЕКСА. Когато нещата в леглото не вървят, всичко останало куца. На 25 съм, съпруга и майка и с мъжа ми пробваме много неща. Заедно сме от години и желанието ни един към друг не стихва, напротив става по-силно. Всички разкрепостености си идват с времето. Не трябва всичко да се пробва в началото, за да може да има разнообразие. Каквото и да се прави трябва да е с внимание. Визирам аналния секс. Да, има опасност от инфекции, но има и кондоми, нали така? За него трябва много възбуда и подготовка от страна на партньора Ви. Когато се направи по подходящия начин е невероятен. Абе жени секса не е от вчера. Винаги го е имало но не се е говорило, както сега. Умната жена с едно малко движение, един малък жест може да накара партньора си да я подлуди и да направи с нея неща, които не е подозирала, че може да и се случат. Пробвайте жени, не Ви ли хареса не повтаряйте, но пробвайте. В днешното забързано ежедневие, ако и в леглото е сиво ще полудеем. Разнообразието (имам впредвид в позите, не в партньорите) в леглото е гаранция, не 100% но поне 90, партньора Ви да не Ви изневери. Накарайте го да се отпусне пред Вас. да ви покаже какво иска и ако и Вие сте навити- ок. Ако ли не няма да се прави. Мъжете изневеряват когато вкъщи им се отказва секс, когато е скучен. Мъжете си "хващат" любовници за една нощ за да се отпуснат с тях докрай. Защото след това никой няма да му натяква какво и защо е правил. Има едно много просто и важно правило: каквото се прави в леглото си остава там. И по повод предния коментар ще кажа, че ако имам дъщеря ще я посъветвам да пробва да види какво е , ане за първия срещнат да се хване. Представете си, че той не става за нищо в леглото. ми връзката им ще умре още на първата година. По този въпрос майка ми не мие давала никакви съвети и слава Богу случих на мъж, на любовник. Не мисля, че щом се пробват новости и се правят ***, *** секс и други трябва жената да е ***. Защо да не го правиш, когато е с любимия човек и доставя удоволствие и на двамата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар