Меню

Агнешко с джоджен

7 юни 2010 | 10:56 | Аз жената
5 от 2 гласа
Добави в любими
За 2 порции: 
400 г агнешко месо 
1 глава лук 
2 стръка пресен джоджен и други 4 за рулцата 
сол и черен пипер на вкус 
2 суп. лъж. зехтин
1 ч.

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на ситно. Настържете лука и нарежете джоджена към него. 

Смесете с месото. Овкусете. Завийте в стръковете джоджен рулца от месото, поставете в тава, покрита с малко зехтин и 2 суп. лъж. вода и запечете за около 30 минути на 180 градуса фурна.
Поднесете със зелена салата или пюре.

Снимка: thinkstock

* * *

Дивеч – диво месо по ловджийски
Пикантни агнешки рулца

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай