Продукти:
1 пакет кори за лазаня (сухи или готови за употреба, замразени)
За плънката:
300 г кайма
2 глави лук
3-4 скилидки чесън
4-5 домата
сирене, кашкавал
сол, черен пипер, магданоз, риган, чубрица, босилек

Пускате корите във вряща подсолена вода (ако не са готови за употреба) и варите 4-5 мин. Отцеждате ги.
Отделно запържвате каймата, добавяте лука и чесъна, нарязани на дребно. Задушавате ги. Изсипвате настърганите домати и варите до сгъстяване. Овкусявате с подправките.

В подходяща тавичка слагате малко от плънката, а върху нея подреждате ред кори, след това пак плънка, като между пластовете поръсвате настърган кашкавал и сирене. Така докато свършат продуктите. Отгоре гарнирате с настърган кашкавал и печете.

Приятен апетит!