Меню

Агнешко с лук и бадеми

30 март 2006 | 15:42 | Аз жената
Добави в любими
2 кг агнешко месо 
4 вр. зелен лук 
300 г пресни зелени бадеми 
олио или мас 
сол 
червен пипер 
връзка пресен гьозум (джоджен) 
препечено брашно за застройка
2 ч.

Продукти
Приготвяне

Месото се изпържва с лука, прибавят се солта, червеният пипер и се залива с вряла вода. Като заври се прибавят бадемите (измити и по-едрите срязани наполовина). След като бадемите и месото се сварят се застройва с препеченото брашно. Нарязва се гьозума и се прибавя към ястието. Опитайте, ще ви хареса!

Снимка: thinkstock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
IVANKA YANEVA ( преди 10 години )