Меню

Топла салата с гъби и бекон

15 ноември 2014 | 11:40 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
Между 500 г и 1 килограм пресни печурки
1-2 глави лук
3 скилидки чесън
половин връзка магданоз
сол, черен пипер
350 г бекон, може и пушен

Продукти
Приготвяне

Нарежете лука на ситно, гъбите на половинки, а бекона на лентички. Загрейте съвсем малко мазнина в тиган и сложете бекона. След като стане златист добавете лука.

Когато поомекне сложете гъбите, стрития чесън и нарязания на ситно магданоз, сол, черен пипер. Гответе докато гъбите поомекнат (около 10 минути) и сервирайте.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай