Салата с рукола и три сирена

22 май 2009 | 13:06 | Аз жената
Добави в любими
1/2 зелена салатка
около 50 г рукола
1 морков
50 г кашкавал
20 г пармезан
50 г ементал
1 суп. лъж. мед
1 суп. лъж. балсамов оцет
1 суп. лъж. зехтин
2-3 орехови ядки
сол на вкус

Продукти
Приготвяне

Измийте добре зелената салата и руколата и накъсайте на едри парчета. Поставете в дълбока салатиера. Почистете и настържете моркова. Добавете към салатата. Кашкавала и ементала нарежете на ситни кубчета.

Добавете към салатата. Разбъркайте меда, оцета и зехтина. Залейте салатата. Поръсете с нарязаните на едро ядки и настъргания на дребно пармезан.
Добър апетит!

Снимка:

shc.hu

* * *

Лесна пролетна салата

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай