Готварство

Кладница с лук

Кладница с лук
Продукти:
200 г гъби кладница 1 голяма глава лук 2-3 скилидки чесън 1 ч. ч. бяло вино 1 дафинов лист сол на вкус 2-3 суп. лъж. мазнина за пържене
Приготвяне:

Сварете почистените гъби в подсолена вода за около 10 минути. Извадете и изцедете гъбите. Нарежете на парчета. Почистете лука и нарежете на едро.

Подгрейте мазнината в тиган и поставете гъбите. Добавете лука и разбъркайте. Добавете останалите съставки и оставете на слаб огън около 15 минути.
Добър апетит!

* * *

Задушена кладница с масло
Панирана кладница
Маринована кладница

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати

Коментари 0

Напиши коментар

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto