За дома

Защо да заложим на технологията за почистване с пара?

28.09.2009г. / 10 53ч.
Аз жената
Защо да заложим на технологията за почистване с пара?

Досадата свързана с почистването на дома е познато усещане за всички от нас. Поддържането хигиената на пространството, в което живеем обаче не е просто неизбежно ежедневно задължение, но и жизнена необходимост. Поради тази причина в посока на разработване на възможно най-ефективните и улесняващи технологии за запазване чистотата на дома, беше произведен новия Стийм Моп Ултра – една парочистачка от ново поколение!

Почистването с пара придоби голяма популярност през последните години, поради разнообразни причини – от чисто здравословни, до финансови. Парата има огромен потенциал за поддържането на дома в по-чист и по-здравословен вид. Преди всичко тя ползва само екологично чистата сила на водата, която е изключително продуктивна по отношение на разтварянето някои от най-упоритите натрупания от мръсотии. Комбинирането на водната струя с високата температура спомага за премахването на наслоявания, микроорганизми, прах и др. Почистването посредством силата на парата не само спомага за бързото и улеснено (без натискане, търкане и пр.) отстраняване на мръсотията но същевременно дезинфекцира. Парата е сигурно антистатично средство за борба с натрупания прах по всички типове повърхности -  килими, мебели, а както знаем прахът е един от основните причинители на алергии и астма. И нещо повече почистването с пара спестява от изразходването на средства за скъпи препарати, които често пъти са причина за появата на алергии.

Почиствайки с пара вие залагате на по-екологично, по-икономично и по-здравословното поддържане на хигиената в дома.

Защо да предпочетем новия Стийм Моп Ултра 2 в 1, включващ парочистачка с мини пароструйка едновременно?
 
Стийм Моп Ултра е уред за почистване от ново поколение, направен по иновационна технология, която не просто разширява капацитета на старите постижения, но прокарва и много нововъведения.
Усъвършенстваният Стийм Моп Ултра е:
• Ултралек
• Ултра маневрен
• Свръх ефективен
• С достатъчно дълъг кабел, позволяващ почиствате навсякъде без да превключвате в друг контакт

Той почиства, дезинфектира и отстранява неприятните миризми от килими и всякакви меки подови покрития! Чрез силата на чистата водна пара, премахва всички петна и освежава цветовете!  И това не е всичко. При Стийм Моп Ултра генератора на пара се отделя от корпуса и се превръща в мини пароструйка, която притежава мощността на голям Стийм Моп! А за какво може да ви е необходима тази мини парочистачката? С нея ще почиствате бързо и лесно печката, тоалетната, колата, тя успешно премахва натрупаната по фурната мазнина и унищожава праха, мръсотията и микробите. Ако искате да научите повече за Стийм Моп Ултра, вижте тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Trajanka ( преди 11 години )
Звучи много добре!Колко струва?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
коко ( преди 11 години )
малко са скъпички парочистачките, иначе и аз се захласвам по рекламите им.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар