Летен любовен хороскоп за всяка зодия

Вижте как ще ви се отрази ретроградната Венера

18.05.2024г. / 08 29ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото е време за любов. С покачването на температурите, рязко ще се покачи и желанието ни за флирт, любов или пък неангажираща връзка – защо не?!

Вижте какво е подготвило за вас лятото и какво да очаква всяка една зодия в романтичната сфера.

Овен

Възстановете стар романс

Въздържайте се да инвестирате твърде много в тази връзка, ако това отнема твърде много от вас и не ви осигурява достатъчно в замяна. Да, като Овен имате склонност да се впускате в нещата с главата напред, но това би било грешка в момента. Вместо това се запитайте дали човекът, който толкова отчаяно иска вашето внимание, е готов да положи усилия. Ако не, не позволявайте на ретроградността (или страстта) да замъгли преценката ви.

Вече имате връзка? Това е чудесен момент да предефинирате условията на вашето партньорство. Хората се променят с времето и да бъдете честни за това как вие и вашият партньор можете да намерите пътя обратно един към друг може да е точно това, от което се нуждаете. Открийте нови начини да се насладите на времето и компанията на другия. Но независимо дали сте обвързан или необвързан, ключът към оцеляването при тази ретроградна Венера е да намалите темпото.

Поддържайте нещата леки и забавни през следващите няколко седмици и изчакайте да вземете важни решения, докато ретроградността приключи в началото на септември.

Свързани статии

Телец 

Прекъснете токсичните цикли 

Тъй като вашата управляваща планета – Венера, е ретроградна това лято, вашите възгледи за приятелство и романтика ще се променят. Това не е непременно нещо лошо! Ретроградите получават лоша слава за причиняване на проблеми, но в действителност те могат да ви помогнат да се измъкнете от лоша ситуация. Може да преразглеждате някои модели от детството, които са повлияли на вашите взаимоотношения в зряла възраст, казва експертът по астрология Лейси Рамбургер.

„Ретроградната Венера ще ви накара да прегледате вашите романтични връзки и призмата, през която винаги сте ги гледали.“ Това ще бъде предизвикателен, но същевременно просветляващ период за вас, докато се справяте със страховете си да не бъдете съдени и отхвърлени. Спрете да се опитвате да контролирате ситуацията и вместо това прегърнете нови начини за свързване с хората.

За несемейните хора това означава да сте честни със себе си когато си припомните за лошите ви навици относно срещи. Може би е добра идея да прегърнете необвързания начин на живот и да опитате да излизате със себе си до края на лятото. Ако пък сте обвързани, научете се отново как да давате приоритет на себе си и да си останете верни. Връзките са свързани с компромиси, но това не означава да се свиете, за да направите място за партньора си.

През това време може да има големи кавги и експлозивни разногласия, но поставете твърдо границите си.

Свързани статии

Близнаци

Получете още една възможност за любов 

Има основен фокус върху социалния ви живот това лято, което означава, че драмата ще ви дебне зад всеки ъгъл. И това е особено вярно, когато стар ваш приятел „с облаги“ се завърне в живота ви и се опита да стане нещо повече. Проблемът? Когато Венера стане ретроградна в знак като Лъв, е лесно да се почувствате по-горди от обикновено и може да сте малко бързи с думите си. Близнаците може да изглеждат като спокоен и безгрижен тип, но те са изненадващо дребнави, когато става въпрос за стари връзки.

Никога не забравяте какво са ви казали другите (в лицето или зад гърба ви) и не бързате да прощавате. Космосът обаче ви моли да се облегнете на двойствената си природа и да се опитате да видите тази стара ситуация от нова гледна точка. Това рандеву има шанса да бъде много пълноценно, стига и двете страни да се чувстват разбрани и утвърдени.

Не забравяйте да комуникирате ясно. Всичко, което се пази в тайна, може да дестабилизира връзката и да я отведе надолу.

Свързани статии

Рак 

Задълбочете връзката си 

Пригответе се за няколко седмици, които променят живота ви, Рак. Ретроградната Венера изравнява вашите комуникационни умения и задълбочава емоционалната ви интимност с другите. Любовта е повече от красиви и сладки думи; имате нужда от партньор, който се появява, когато това има значение за вас. Може да почувствате известно недоволство, което идва по време на тази ретроградна Венера. Това е време да помислите какво чувствате, че липсва във връзката ви, с какво сте готови да живеете, а и без какво.

Ако нещо не ви харесва, време е да поговорите сериозно. Въпреки че тази космическа енергия е интензивна, тя не означава непременно бедствие. Има невероятен потенциал за създаване на по-силна, по-любяща връзка между вас и вашия партньор. Съобщете това, от което се нуждаете от сърце и бъдете отворени за намиране на компромис. И ако напоследък нещата в спалнята са малко неясни, опитайте се да увеличите чувствеността между вас двамата. За всички самотни Раци – дръжте възможностите си отворени. Вместо да задълбочавате настояща връзка, проучете няколко нови връзки наведнъж, за да намерите своя идеален партньор.

Флиртувайте с непознати, ходете на срещи на сляпо и си напомнете, че срещите трябва да са забавни.

Свързани статии

Коментирай