Здраве и красота

Родни звезди се глезят с терапията на Мадона

Терапия за лице ще ви направи красиви колкото Мадона

23.11.2012г. / 12 03ч.
Аз жената
Снимка: Петър Чолаков от фотографска агенция Great Photo Art; На снимката от ляво на дясно: д-р Сияна Живкова, Шарън Олдам и Есил Дюран

Снимка: Петър Чолаков от фотографска агенция Great Photo Art; На снимката от ляво на дясно: д-р Сияна Живкова, Шарън Олдам и Есил Дюран

Поп фолк звездата Есил Дюран присъства на представянето на популярната терапия за разкрасяване на лицето на звездите. Тя е една от родните знаменитости, които се доверяват напълно на процедурата за безупречния си външен вид.

Процедурата е за лице и придава мигновен сияен ефект на кожата. Много звезди по света я използват именно, за да изглеждат бляскаво по време на концерти, на фотосесия или пък просто когато минават по червения килим. Най-горещата фенка на процедурата е Мадона, казват създателите на терапията. Колежките й Ева Лонгория, Виктория Бекъм и Наоми Кембъл също прибягват до терапията с хиалуронова киселина, когато трябва да се появят пред камерите. У нас сред популярните личности, които се доверяват на процедурата са Джина Стоева, Радост Драганова, Нели Рангелова, Катето Евро, Ирина Флорин и др.

„Intraceuticals не плаща на звездите, за да харесват или популяризират процедурата. Напротив, те го правят, защото наистина са доволни от нея“, каза по време на събитието Шарън Олдам, която е европейският представител на марката. Тя беше в България, макар и само за един ден, за да представи процедурата и новите серуми за по-стегната, сияйна и чиста кожа.

Свързани статии

„Хубавото на процедурата е, че всички съставки, които се вкарват под кожата с помощта на кислород под високо налягане, са изцяло природни“, казва Шарън Олдам. Те са 18 на брой и служат както за успокояване на кожата, така и за стягането й, подхранването и дълбокото хидратиране. Основната съставка е хиалуронова киселина, която придава подмладен вид на лицето. Серумите включват още алое вера, бамя, чиято роля е да заличава видимите признаци на стареене, причинени от мускулните контракции, масло от чаено дърво, екстракт от какаду (вид южноамерикански плод) – най-добрият антиоксидант на планетата и др.

Революционното в технологията е, че позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.

Коментирай