Здраве и красота

Червило за всяка жена от Хайди Клум

Забавни цветове и нюанси в ново червило, от които всяка жена може да избере своето

28.02.2013г. / 13 10ч.
Аз жената
Червило за всяка жена от Хайди Клум

Дръзка, секси, изпълнена с изненади и забавна... Точно както всяка жена, иконата на модния подиум и в света на красотата Хайди Клум има многолика същност. И всеки ден тя разкрива различна своя страна – защо да се ограничаваме само с един нюанс на червилото тогава?

Имайки това на ум, Хайди Клум създаде своята първа колекция червила в колаборация с марката Astor. Колекцията Heidi Color Last VIP Lipstick обединява шест дълготрайни, великолепно наситени, модерни нюанса, всеки от тях носещ почерка и личния подпис на Хайди, във възторжен израз на всички нейни качества. Тези нюанси са нейните най-големи хитове! С тях Вие ще бъдете неустоима!

Свързани статии

Сега можете да изберете цвета на устните си, така че да бъде в синхрон с онази черта на характера ви, която искате да подчертаете. Чувствате се сладка и нежна? Изберете деликатния телесно-розов нюанс Sweety #002. Спохожда ви вдъхновение? Посегнете към смелата фуксия с номер Arty#005. Вдъхновена от последните тенденции от модните подиуми колекцията е красива и богата палитра от свежи телесни, зашеметяващи розови, ярко коралови и наситено пурпурни цветове. Всеки от шестте съблазнителни нюанса, е израз на вашето Аз – вие решавате коя искате да бъдете днес!

Хайди, като лице на марката коментира: „Аз обичам да експериментирам с всякакъв вид грим и истински се забавлявам като опитвам нови цветове и стилове. Това ме вдъхнови да създам нова колекция червила, която да съдържа изобилие от забавни цветове и нюанси, от които всяка жена да може да избере. И тъй като обичам да създавам собствени комбинации, аз не бих искала да съм ограничена от една-единствена визия...“

Цвят обогатен със скъпоценен камък

Също като Хайди колекцията червила притежава невероятно звездно качество.  Интензивната цветова формула е обогатена със специална бленда от скъпоценен камък за да осигури още по-зашеметяващ ефект от преди. И не само това – великолепният, наситен и жизнен цвят издържа до осем часа върху устните, без компромис с комфорта, влажността на кожата или блясъка. Прекрасно глезещото червило не изсушава устните, не избледнява и не се размазва, вместо това оставя устните чувствени и меки. Това леко и лесно за нанасяне и носене червило е лесно да бъде обикнато.

Хайди коментира: „Всяка жена би искала червило, което запазва устните й хидратирани, докато цвета остава на мястото си. Смелите цветове и дълготрайността на това червило са перфектната комбинация за витална визия, която остава през цялото денонощие.“

Шикозният цвят за устни е представен в супер гладка черна опаковка, която е ексклузивно подписана от Хайди със златисти букви, завършени от симпатичен златист символ – сърце. За да бъде пълна луксозната дизайнерска визия, опаковката е заобиколена от златна панделка, а вътрешността на червилото също е решена в златисто, създавайки пищно усещане – перфектен избор за всеки VIP.

Талантливата Хайди изглежда се е въплътила в бляскава попзвезда в зашеметяващата печатна визия за кампанията. Визията показва красивия модел, в игрив жест с едно от червилата в розов нюанс. Държейки го сякаш е микрофон. Дали няма да започне певческа кариера за да промотира своите най-големи хитове – червилата? Това което е сигурно, е че устните на Хайди изглеждат съблазнително в Arty 005 нюанс.

Препоръчителна цена: 12,50 лв.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време