Здраве и красота

Отслабнете с канго джъмпс

Тренировка, която ще ви зареди с енергия

08.10.2013г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има тренировка, която не само ще ви помогне да свалите излишните килограми, да стегнете мускулите, но и ще ви забавлява и разтоварва през цялото време. Коя е тя? Нарича се канго джъмпс. За нея са ви необходими специални ергономични пружиниращи обувки, в които се крие тайната на самата тренировка.

Може да тичате с тях, да подскачате и танцувате, а след това няма да усещате краката си натоварени и ще може да ходите без затруднения. Тренировките могат да се проведат на открито, в зала или у дома. Специалните обувки, които ще трябва да обувате всеки път за тренировката, не се усещат тежки, (въпреки че тежат около 2 килограма едната), а подскоците, които извършвате с тях, придават усещане за прилив на енергия. Това е най-забавната и лека тренировка.

Свързани статии

Всеки, който е опитал поне веднъж канго джъмс споделя, че с нетърпение очаква минутите, в които докато изгаря калории и стяга тялото си, може да се разтовари от натрупания стрес през деня. Движенията, които приличат на аеробика могат с лекота да се изпълняват от хора от всички възрасти.

Подскоците помагат да ускорите метаболизма, което прави канго джъмпс идеална тренировка за хора с наднормено тегло. Обувките са изработени така, че да държат глезена стабилен по време на упражненията. Споделяме видео, в което ще може да се запознаете с канго джъмс и да заобичате тази ефективна тренировка. Забавлявайте се и отслабвайте.

Коментирай