Здраве и красота

Упражненията на Алесандра Амброзио за секси дупе (видео)

Винаги в перфектна форма!

16.12.2013г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Красивите, стегнати и секси задни части са мечта за всяка жена. Зимните месеци са особено подходящи за скулптурирането на тялото ви, за да сте във форма през пролетта и лятото. С няколко лесни упражнения само след три седмици ще забележите ефекта на стегнатото дупе. Правете ги поне 4 пъти седмично. Споделяме и видеоурок с любимата гимнастика на Алесандра Амброзио, с която тя поддържа задните си части в перфектна форма.

Снимка: Reuters

За първото упражнение застанете на четири крака. Изправете гърба, главата трябва да сочи напред. Вдигнете единия крак назад и го изпънете. Започнете да го повдигате и след това да го сваляте. Маховите движения извършвайте с умерено темпо, като за всеки крак направете по 20 повторения.

За второто упражнени отново застанете в кучешка поза. Повдигнете леко единия крак така, както е свит. Леко го изнесете в страни и нагоре и го изпънете. След това свивате в коляното и се връщате отново в изходна позиция. За всеки крак направете по 20 повторения.

Свързани статии

За третото упражнение легнете по гръб. Краката трябва да са свити в коленете, а стъпалата да опират в пода. Ръцете може да оставите свободно пуснати до тялото. Кръстосайте единия крак леко върху другия. В тази позиция започнете да отделяте таза от постелката, на която сте легнали. Повдигате нагоре, а след това връщате в изходна позиция. След това сменете кръстосването на краката и отново повдигате таза нагоре и отпускате. Направете 10-15 повторения.

Четвъртото упражнение е за напреднали. За него ще ви трябва голяма фитнес топка, но може и с обикновена. Легнете по корем с изпънато тяло. Между глезените поставете топката. Бавно започнете да повдигате краката нагоре като се стремите да не изпускате топката. Вдигате и отпускате. Направете 10 повторения.

Коментирай