Здраве и красота

Предизвикателството 30 дни за секси дупе и крака

По-стегнато дупе само за месец

29.04.2014г. / 08 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstockphotos

Снимка: thinkstockphotos

Всеки един ден от живота ни е едно предизвикателство. Има много и различни предизвикателства, а едно от тях е предизвикателството 30 дни. Схема, която може да приложите за подобряването на познанията по чужд език, да прочетете няколко интересни книги или да стегнете и оформите секси дупе и крака.

Идеята на предизвикателството е правейки всеки ден определен брой клякания, не само да подобрите фигурата си, но и да продължите с гимнастика и след 30-ия ден. Нещо повече, толкова ще ви хареса това предизвикателство, че само след дни няма да може да си представите живота си без ежедневна лека гимнастика.

Какво се изисква от вас? Желание да се впуснете в него и удобни дрехи за спорт. Започнете с упражнения за леко разгряване на цялото тяло. След това заемете разкрачен стоеж, като краката трябва да са на ширината на раменете и започнете да клякате до земята. Не бързайте, а поддържайте умерено темпо и най-важното – дишайте равномерно.

Свързани статии

През първия ден от вас се изисква да направите 50 клякания. На втория ден 55 клякания. Така до края на 30-ия, всеки ден увеличавайте кляканията с по 5. За ваше улеснение споделяме и цветната таблица.

Само след няколко дни ще забележите положителните резултати – по-стегнато дупе и крака. За да имате още по-голям успех с предизвикателството, опитайте се да ограничите и някои от любимите ви лакомства.

Снимка: cruisin4losing.blogspot.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
didi ( преди 8 години )
az sam na 24-tiq den i da vi kaja nqma koi znae kolko golqm i frapirasht efekt no vse pakk ima .dosta si e trudnichko putvite 15 dni no posle se svikva . daje i mislq kato svarsha da si pochina nqkoklko dni i da povtorq predizvikatelstvoto za naistina dobar efekt ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
Гъзар ( преди 9 години )
Айде стягайте гъзенцата, че като ми дойдете на морето дебели и увиснали, се чудя дали не съм на някой плаж за бабички. Не знам просто как може на 20 години да имате целолит и да сте като бичмета. И после що мъжа ви ходи по мацки, е с бичонки ли да седи да се излага.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Ц ( преди 9 години )
До Д.: и аз това се чудя.Най-вероятно е по серии ,защото едва ли 200 и кусур клякания ще станат на един път
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Д. ( преди 9 години )
Искам да попитам 50-те клякания непрекъсната серия ли да са или може 2 серии по 25 клякания с почивка от 2-3 минути?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
betty ( преди 9 години )
Напълно възможно е. Миналата година от 1-ви до 30-ти Май започнах този режим и си го спазих до края без да пропускам нито ден. След това съм опитвала пак да го започна, но не успявах да го издържа до края, но въпроса е, че е възможно за изпълнение. Трябва силна воля и желание и всичко е възможно :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 3 rate down comment
sia ( преди 9 години )
Аз, пък, след като вече съм доста добре запозната с много здравословни знания, лечебен глад, диети ( отдавна разбрах, че от диети нужда няма. Има нужда правилното и здравословно хранене да е стил, начин на живот. Т.е. не от време на време, а всеки ден), центрове за спортуване и все от този род, направих своя личен избор:1. Всеки ден се храня здравословно - без месо, почти без готвена храна, наблягам на различни салати, плодове, не по-малко от 1.5 литра вода на ден и т.н. Има достатъчно литература, която ще помогне да се направи личен избор.2. Всеки понеделник пия само дестилирана вода, никаква храна.3. На следващия ден, до обяд - зелен чай, вода. Обед - салата от зеле, червено цвекло, целина и моркови, овкусени с определн вид зехтин, ябалков оцет и хималайска сол ( мнооооого мъничко ). После - редовно селено-плодово с ядки хранене.4. Ям малко.5. Имам стегнато тяло не с упражнения за отделните части на тялото, а с тичане ( не тичам, като лекоатлет ) и с вдигане на малки гирички за рамената и ръцете ( особено долната част, която увисва, ако не се поддържа.Грижа се и за духовната си храна. Разбрах, че човекът, радващ се на отлично здраве е осъзнал важната съвкупност от храна, течности, спорт, мислене, духовност, музика, семейство...Всички те, заедно, дават отличното здраве.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
gluposti, koi 6te izdarji tolkova, samo ako si ve4e klio6tava stava
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
linda ( преди 9 години )
Напълно възможно. 30 клякания правя и сега, но не толкова често през дните....Само едно допълнение-ръцете при клякане да са изпънати напред, успоредно на пода. Успех! Това във времето наистина ще даде перфектен резултат-гарантирам! ;-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Това ми изглежда почти невъзможно за изпълнение
отговор Сигнализирай за неуместен коментар