Здраве и красота

С красива прическа всеки ден, за по-малко от 10 минути

Лесни идеи за прически

02.09.2014г. / 16 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В забързаното ежедневие и динамичните утрини често не си оставяме достатъчно минути, в които да оформим косата си в красива прическа. Затова споделяме с вас няколко идеи за фризури, за които ще ви трябват не повече от 10 минути, дори и по-малко.

Първата прическа е с двойни плитки. За да оформите по този начин косата си, трябва да я разрешите добре и да я съберете на една страна. Разделете косата си на две и от всяка половина сплетете по една плитка. След това съберете двете плитки и ги фиксирайте с ластик.

Тази романтична прическа е подходяща не само за дневна визия, но и за вашите вечерни излизания. Изберете лента, която да е тънка и немного стегната. Предлагат се разнообразия от красиви ленти с пайети, камъни и т. н.

Свързани статии

Сложете я през средата на главата (като хипи лента) върху пусната коса. След това вземете един кичур и го навийте хубаво около лентата. Същото направете и с останалата част от косата си.

За да си направите този кок, разрешете косата си добре и я оформете на опашка на тила или встрани. Започнете да я усуквате, а след това завъртете и фиксирайте с фуркети.

За следващата прическа ще са ви необходими 3 фиби за коса и малко лак за фиксация. Вземете предните кичури коса, изтеглете ги назад, кръстосайте ги и фиксирайте. Едната фибичка поставете в средата, а останалите две за задържането на всеки кичур коса.

Снимки: Buzzfeed, Joannagoddard.blogspot.com, Blog.modcloth.com, Rtroncampus.com

Коментирай
Здраве и красота