Здраве и красота

Какво издава формата на червилото за вас

Вижте следващите кратки характеристики

15.10.2014г. / 12 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Червилото е аксесоарът, без който никоя дама не излиза. В различни цветове, текстури и плътност то прави устните ни красиви и изкусителни. Вероятно сте забелязали, че вие и вашите приятелки придавате различни форми на червилата, поставяйки ги всекидневно върху устните си.

Е, тези форми значат нещо. Те показват част от вашия характер. Вижте следващите кратки характеристики.

Следвате оригиналната форма на червилото

Ако следвате оригиналната форма на вашето червило, то вие сте по-резервирана и стеснителна като личност. Обичате да спазвате правилата на живота, графици и като цяло сте последователна. Често правите промени във външния си вид и с това определено привличате вниманието към себе си.

Заоблена форма

Вие сте нежна, женствена и имате нужда от хармония и мир в живота си. Мила и щедра сте, а хората около вас се чувстват комфортно. Целенасочена сте и нищо не оставяте на случайността.

Силно издълбана форма от двете страни

Хората биха ви определили като човек, който обича да изследва света около себе си. Държите на семейството и често вие сте водеща фигура в него или във връзката с любимия човек. Любопитни сте като децата, но сте запазили и детската си невинност. Нещо, с което печелите хората около себе си.

Вдлъбната и заострена форма

Вие сте енергична и креативна личност. Лесно се влюбвате, общителна сте и обичате да помагате на хората.

Силно скосена форма

Вие сте упорита и със силен дух. Имате много таланти и винаги успявате да преодолеете препятствията на живота. Обичате детайлите и винаги специално избирате хората, с които се обграждате.

Форма на писалка

Вие сте дълбоко духовна личност, загадъчна и много чувствена. Имате богато въображение, творчески дух, обичате разнообразията, изненадите на живота и вниманието на околните. Вашата лоялност е високо ценена от близките ви хора.

Отрязано червило

Дамите, чието червило е като отсечено, обичат предизвикателствата. Те са независими, добри съветници и слушатели.

Свързани статии

Гордеят се със своята външност и въпреки че понякога може да изглеждат твърде предизвикателни, всъщност са големи моралистки.

Вдлъбнато навътре червило

Вие сте любознателна, а когато искате да откриете някакви факти се превръщате в истински детектив. По-трудно създавате приятелства. Внимателна сте, сдържана и с приключенски дух. Ако някои предаде вашето доверие, лесно се разочаровате. Обичате страстната любов и романтичните връзки.

Снимка: Yourinvisiblecrown.blogspot.com

Коментирай