Здраве и красота

Колко е важен правилният избор на сутиен

Това доказват всеки ден специалистите в салони за бельо Bra Clinic

16.07.2015г. / 15 13ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bra Clinic

Снимка: Bra Clinic

На 15 юли, сряда, бе отворен официално вторият салон за бельо Bra Clinic в Paradise Center София, който е специализиран в индивидуална бра фитинг консултация* и предлага 120 размера бельо и бански в чашки от А до К.

След кратко приветствие и благодарствена реч, в присъствието на известните дами Нора Караиванова и Деси Банова и множество медии, събитието ни припомни видимите белези на погрешния размер и безспорните предимства на правилния размер сутиен в кратка презентация с модели. През целия ден за посетителите на търговския център, Bra Clinic представи жива витрина с модели, показващи разликите между грешен и правилен сутиен и актуални колекции на марката.

До 24 юли Bra Clinic предлага специална отстъпка от 20% на бельо и бански на редовна цена за клиентите на мола, а първите 50 клиента на новия салон ще получат подаръчни торбички.

Сега вече дамите имат две удобни локации, където могат да се възползват от иновативната, безплатна услуга бра фитинг и да се наслаждават на носенето на подходящ размер бельо и бански.

Повече от 2 години Bra Clinic предлага тази услуга в своя първи салон в Serdika Center и стотици доволни клиенти са открили комфорта на правилния размер сутиен, както и безспорните предимства на повдигнатия и подходящо подчертан бюст, с което се изглажда силуетът и жените изглеждат видимо по-слаби.

Допълнително, за дамите, които не могат да посетят салоните в София, Bra Clinic предлага и услугата Виртуална бра фитинг консултация, която позволява на жените в цяла България да открият подходящия размер сутиен в комфорта на своя дом, само използвайки Skype.

* бра фитинг (от английски: bra – сутиен и fitting – напасване) – избор на идеалния за индивидуалните нужди на жената размер на сутиена, въз основа на размера на бюста й, обиколката на гръдния й кош, формата и разположението на гърдите й.

Коментирай