Свободно време

Бродерия, поаланс, плетене на пет и една куки

29.09.2005г. / 11 15ч.
Аз жената
Бродерия, поаланс, плетене на пет и една куки

Уважаеми дами, пише ви една жена на 51 г., която по стечение на обстоятелството се научи да пише писма и да ги праща по интернет. Моят син учи в Принстан и нямам друг начин за всекидневна връзка с него, освен този... Но пък за радост мога да попадам в интернет и на такива, чудесни места, какъвто е вашия сайт.
Поздравявам Ви за професионализма и за чудесния сайт, който създавате. Аз лично намирам много интересни неща за себе си в него. Много ми хареса идеята Ви за конкурс на тема моето хоби. От дни се каня да Ви пиша, но все не успявах да седна и да го направя, днес реших окончателно да споделя с вас моите мисли за изящното изкуство, наречено бродерия, поаланс и плетене на пет и една куки.

Много ми е мъчно че децата тръгнаха по своя си път, но сега имам много повече свободно време, за да се радвам на магията на сътворението.

Прекрасно е да виждаш как в ръцете ти се ражда красота, вдъхната от твоите пръсти... Обичам да създавам различни модели, имам само три, които се повтарят. Доставя ми удоволствие да радвам другите, като им подарявам неща сътворени от мене. Плетенето, нашиването и бродерията ме успокояват, вдъхновяват и ме карат да се чувствам млада и щастлива. Пожелавам на всички да опитат от тази магия, ако имат възможност за това. Когато бях значително по-млада, изработвах гоблени, сега вече ме вълнува повече рязаната бродерия и фините плетачески умения. Моят син направи снимки на част от моите модели и каза, че може да ги предложи за продажба в Америка, но аз не ги работя за това, харесва ми да ги създавам, това ми носи голямо удоволствие.
С уважение и пожелание за много творчески успехи и настроение!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Rusanka ( преди 11 години )
Може ли адреса Ви госпожоruemst***gmail.com
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време