Свободно време

Излязоха още 2 от най-обичаните книжки за Дора Изследователката

Нови книги с Дора, изучаване на английски, игри, стикери

06.02.2014г. / 13 51ч.
Аз жената
Излязоха още 2 от най-обичаните книжки за Дора Изследователката

Имало едно време...“ (64 стр., цена: 5.99 лв.) предлага две лесни за четене, весели и увлекателни истории от колекцията на смелата изследователка. В едната Дора помага на трите прасенца да спасят гиздавата си къщичка, а втората ни среща с крал Джон – най-завеяния владетел, който може да съществува!

Моят албум със стикери на български и английски“ (16 стр., цена: 6.99 лв.) съдържа 70 занимателни стикера! Тази книжка е истински празник, защото е осеяна с жалоните на Дорините приключения по широкия свят. Поставяйки стикерите на съответните места, дечицата илюстрират албума и научават много нови думички на български и английски език!

Още за книжките:

Имало едно време...“

2 приказки, лесни за четене

Нови думи на английски

Дора спасява трите прасенца

О, не! Хитранко е откраднал тухлите от къщичката на трите прасенца и още толкова други неща! Помогнете на Дора да върне на героите от любимите ви приказки всичко, което този Лисанко калпазанко е отмъкнал!

Короната на завеяния крал

Крал Джон е изгубил короната си! За щастие, Дора и Ботичко ще му помогнат да я намери и ще преминат през много перипетии с този толкова завеян крал!

Моят албум със стикери на български и английски“

Ето един много хубав албум за света на Дора и приятелите и?.

Разгърнете го и ще откриете любимите теми на Дора, това живо и закачливо момиченце, което толкова обича приключенията.

Можете да илюстрирате албума, като поставите стикерите от вътрешната страница на подходящите места. Така ще научите и много нови английски думи!

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години.

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Вижте още:

Коментирай