Свободно време

Любовен хороскоп за 11 - 17 август 2014

Очакват се положителните вибрации в сектора на любовта

11.08.2014г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Благодарение на движението на Венера, всички зодиакални знаци ще получат „здравословна“ доза романтика. Планетата на любовта ще бъде щедра до 5 септември. Това ще даде тласък на положителните вибрации в сектора на любовта.

Вижте какво да очаквате през втората седмица на август. 

Овен

Във вторник планетата Венера ще влезе във вашия сектор на любовта. До 5 септември тя ще остане тук, за да ви помогне за заздравите връзката си или да даде тласък на нова любов. Ако имате половинка до себе си, очаквайте повече романтика през тези седмици, ако сте самотни - огледайте се!

Телец

Венера ще повлияе на хармонията и разбирателството в любовта и на Телците. Използвайте това предимство, за да се отдадете повече на половинката си. Ако нямате любим човек до себе си, периодът до 5 септември е подходящ за започване на нова връзка. 

Близнаци

Що се отнася до комуникацията с партньора, през тази седмица ще ви бъде значително по-лесно да комуникирате помежду си. Ако трябва да вземете важно решение, което се отнася до вашето общо бъдеще, моментът е подходящ.

Сега е времето да говорите със сърцето си. За тези от вас, които са самотни, звездната карта не показва ново начало в любовта. 

Рак

Ще усетите подкрепа от вашата половинка. Може да постигнете много повече заедно, ако се доверите един на друг. В края на седмицата ви очаква много романтика и страст.

Лъв

През последния месец, Юпитер навлезе в сектора на зодия Лъв и това трябва да сте го усетили по късмета и хармонията във вашия живот. След вторник Венера ще окаже влияние и върху вас. Ще имате много приятни емоции в любовта. Тези, които нямат половинка  до себе си, ще бъдат като магнит за нова любов. 

Дева

Седмицата е подходяща за разговори с партньора. Сега имате възможност да изгладите недоразуменията помежду си и да започнете някаква активност, в която да участвате и двамата.  Ново хоби или спорт са подходящи са сближаване с любимия човек. 

Коментирай
Здраве и красота