Свободно време

Любовен хороскоп за 11 - 17 август 2014

Очакват се положителните вибрации в сектора на любовта

11.08.2014г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock


Везни

Последните дни не са били особено романтични за Везните или поне за повечето. Но предстои една хубава седмица в любовта. Ако имате половинка до себе си, отдайте се на повече  пътувания. За тези от вас, които търсят любовта много е вероятно интернет запознанство да постави началото на нова любовна връзка за вас. 

Скорпион

За някои от самотните Скорпиони предстоят любовни трепети свързани с работата. Това може да е ваш шеф или някои от обкръжението в офиса. За съжаление нещо в миналото ви свързано с този човек, ви е наранило силно и той вече не е във вашите планове.

В случай, че се намирате в една щастлива любовна връзка дайте тласък на романтиката през тези дни. 

Стрелец

Имате големи планове свързани с любовта и никой и нищо няма да е в състояние да ви попречи да ги осъществите. Ще бъдете изправени през любовни предизвикателства. Цялата вселена е на ваша страна, затова щом получавате любов не забравяйте и да давате.  

Свързани статии

Козирог

Очаква ви интензивност в сектора на любовта. Настроени сте за повече любов и удоволствия, но сякаш това не е достатъчно за вас. Искате да имате повече дълбочина и смисъл във вашия любовен живот. Късметът е на ваша страна и периодът е подходящ  за сближаване с любимия човек.

Водолей

За тези от вас, които са в дългогодишни взаимотношения  и обмислят следваща сериозна стъпка, като брак, моментът е подходящ за поставяне на планове в тази посока. Някои от необвързаните Водолеи, намериха нова любов, която им дава хармония и радост.  

Риби

Благодарение на Венера във връзката ви ще има много хармония и разбирателство. Ще има представители на тази зодия, които ще бъдат запленени от личност, която може би е ваш колега. Ще се радвате на подкрепата на колегите и може би за някои от вас това ще бъде ново начало след един дълъг период на самота. 

Снимки: freeimages

Коментирай