Свободно време

Защо мъжете харесват жени с червено червило?

Защото имат безупречна усмивка

04.04.2015г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

От Мерилин Монро до Рита Ора, Анджелина Джоли и Риана, червеното червило се е превърнало в запазена марка за много жени. В психологически план, червеният цвят се асоциира с топлина, положителна енергия, мотивация. Но редица проучвания са установили, че червеното е цветът, който докосва нашите емоции и любовни страсти.

Дамите, които избират да носят червените багри са специални, а тези, които поставят на устните си червено червило – забележителни. Точно затова и по-често привличат мъжкото внимание. Но какво се крие зад същността на една жена с червено червило? Вижте в следващите редове.

Секси са!

Първото, което забелязват мъжете в жените с червено червило е, че те са секси. Тези ярки нюанси обикновено са носени от дами, които имат какво да подчертаят. Секси, плътни, чувствени и пухкави устни, обвити в червено кадифе.

Също така, когато една жена е избрала да носи червило точно в този цвят, тя определено се стреми да привлече вниманието към себе си. Да докосне мъжките фантазии и да демонстрира сексуална мощ.

Уверени са!

Въпреки че червеното червило има дълга история, все още има някои стереотипи за жените, които го носят. Но тези дами, които са избрали червените нюанси, подминават стереотипите. Те имат самочувствие, често се оказва, че са доста успешни в живота, амбициозни са и не се отказват лесно от своите мечти.

Високото самочувствие никога не остава незабелязано от мъжете, а те харесват жени с подобно излъчване.

Те са класически красавици!

Независимо дали са брюнетки, блондинки или червенокоси, дамите, които харесват червеното червило, притежават естествена красота. Малко руж и черна очна линия, те напомнят за пин ъп момичетата, които не само в миналото, но и до днес влудяват мъжете с различната си визия и излъчване.

Свързани статии

Имат безупречен стил!

Дамите решили да носят червено червило знаят как да го съчетаят с останалите цветове от визията си. Дори в класически черно и изчистени линии, те се отличават с висока класа и стил. Често избират модата пред удобството и функционалността на дрехите и аксесоарите. И не на последно място, имат безупречна усмивка.

Дръзки са!

След като една жена е решила да привлече вниманието към себе си по този начин, тя има какво да каже и може да блесне не само с визия, но и с интелект. Стремейки се към богатство, уреден живот, тя е наясно със своите възможности и с това как да ги постигне.

И въпреки че казват, че мъжете се страхуват от силни жени, всъщност ужасно много харесват да ги имат до себе си, поне за малко.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Сваляч ( преди 9 години )
Пълни тъпотии. Не обичам жени с червило, особено пък ярко. Особено пък като ми кажат не ме целувай, ще ми размажеш червилото! А пък на Анджелината и нея подобните - като Мара Отварачката с тия техни джуки само ярко червило им трябва за да станат още по - противни. Тия статии явно се пишат от жени, които въобще не са си направили труда да попитат мъжете за мнението им, а си пишат това, което на тях им се иска да е вярно. Авторката на това писание 100 на 100 носи винаги червило и високи токчета!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )