Свободно време

Позата за сън издава каква личност сте

По корем спят родените лидери

20.05.2015г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
снимка: istockphoto.com

снимка: istockphoto.com

Всеки има своя любима поза за сън. Оказва се, че това как спим, до някаква степен може да покаже каква личност сме. Ако ви е любопитно да разберете, вижте следващата снимка и характеристиките на отделните пози.

 

1. Ако вашата любима поза е на една страна с леко присвити колена, то вие сте тиха и надеждна личност. Лесно могат да ви наранят, но въпреки това вие винаги се опитвате да проявите смелост. Дори и в най-трудните моменти намирате сили да се усмихнете. Също така сте изключително гъвкави към промени.

2. За тези от вас, които спят в ембрионална поза, може да се каже, че сте личности, които се нуждаят от закрила, съпричастност. Въпреки това, вие имате разнообразни таланти и способности, които е добре да развиете или поне част от тях.

3. По корем е любима поза за сън на тези хора, които са родени лидери. Те са импулсивни, но предприемчиви, държат на семейството, работохолици са и често планират бъдещето, защото не обичат изненадите. Изключително амбициозни са и бързо постигат успехи.

4. По гръб спят личностите, които са позитивно настроени към живота, но и обичат да бъдат център на внимание, особено в любовта. В работата си са последователни, а в отношенията с хората обичат да казват това, което мислят.

Свързани статии

5. Ако вашата поза за сън е по гръб, но с прибрани до тялото ръце и крака, то вие сте балансирана личност, която следва своите цели. На моменти проявявате прекалена строгост, педантичност, но имате най-вече високи изисквания към самите себе си.

6. За тези, които спят на една страна с изнесени крак и ръка, казват че са непредсказуеми личности, които обичат приключенията на живота, но често менят настроенията си. Друга отрицателна черта на характера им е, че трудно правят избор. В живота винаги се стремят към постигането на стабилност и мир.

Снимка: adme.ru

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
Дино ( преди 8 години )
Интересно :) Мацката на снимката е с 4 пръстчета на крака...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар