Свободно време

Лош късмет ли вещае годината на Маймуната за маймуните?

И кои партньори са най-подходящи за маймуните?

03.02.2016г. / 17 41ч.
Илияна Николова
Илюстрация: iStock

Илюстрация: iStock

Наближава годината на Маймуната според Китайския хороскоп. Много маймуни ще се зарадват, че тяхната година наближава. Може да останете малко разочаровани, маймуни, защото се смята, че годината, в която се повтаря вашият зодиакален знак често не е особено късметлийска за вас.

Астролози съветват Маймуните да бъдат особено внимателни през тази година най-вече със здравето си, любовта, кариерата и инвестициите.

Трябва да се отбележи, че годината на Маймуната не започва на 1 януари, както е в нашия календар. В този на китайците новата година настъпва по различно време. През 2016 година тя ще настъпи на 8 февруари. Така че, родените преди това, но след началото на 2016 година по нашето летоброене не са зодия Маймуна.

Личността на Маймуната – най-вече бърз ум и интелигентност

Хората, родени под знака на Маймуната се отличават с висока интелигентност и ум като бръснач. Те са магнетични и чаровни. Могат понякога да са доста любопитни и злонамерени, но едновременно с това и много интелигентни, което ги прави типично по маймунски палави.

Маймуните са големи шегаджии. Винаги измислят начин как да поддържат настроението. Спогаждат шеги на колегите и приятелите си, понякога доста солени.

Родените под знака на маймуната са хитри опортюнисти. Те винаги успяват да се измъкнат от неприятни ситуации. Маймуните имат обширни интереси и се нуждаят от партньор, който да им импонира в лудориите.

Здравето на Маймуните

Обикновено Маймуните са много здрави заради енергичната им личност. Те се движат непрекъснато, с което оптимизират здравословното си състояние. Те са активни и искат да опитат всичко от живота.

Най-често спохождащите ги заболявания са на нервната и кръвоносните системи.

Маймуните прекарват много време на работните си места и често забравят времето за почивка, което е от огромно значение за здравето и психиката.

Най-добрите професии за Маймуните


Илюстрация: iStock

Кариерата за Маймуните е много важна. Често околните ги наричат кариеристи заради усиленото им желание да работят и да се доказват.

Най-подходящи професионални сфери за Маймуните са инженерството, банковото дело, науката, счетоводството, кинорежисурата, бижутерията, търговията, контрол на въздушното движение.

Коментирай