Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 12-19 септември 2016

Седмица с по-малко романтика

12.09.2016г. / 17 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако предишната седмица беше невероятна в сектора на любовта, то през тази ще усетим влиянието на ретроградния Меркурий. Повече спорове, приключване на връзки и преосмисляне, показва звездната карта. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме любовния хороскоп.

Овен

Точно когато си мислите, че всичко във връзката ви е както трябва, звездите ще ви изненадат със своите си планове. В действителност това може да е като събуждане за вас, като осъзнаване, че любовта не е даденост и че не бива да допускате застой. Ето защо се отдайте на любовта през тази седмица и променете всичко към по-хубаво.

Телец

Неспокойни и някак нетърпеливи ще бъдат родените под знака на зодия Телец и особено тези, които имат сериозна връзка. Възможно е да възникне ситуация, която да породи напрежение помежду ви. Може би ще се касае за нещо, което отлагате от дълго време. Сега ще осъзнаете, че е настъпил моментът да приключите това, което ви мъчи от дълго време.

Снимка: istock

Близнаци

Любовта е вълнуваща тази седмица, но и непредсказуема. Обвързаните представители на зодията може да стигнат до сериозни разногласия с половинката си. За щастие, проблемите между вас бързо ще се решат. Ако сте необвързани, има шанс да срещнете някой, който ще плени сърцето ви. Бъдете внимателни!

Рак

Уважаеми Раци, през тази седмица много внимавайте какво казвате на любимия човек и с какъв тон. Думите ви могат да наранят сериозно другия. Ако възникне ситуация на напрежение, по-добре премислете, успокойте се, за да не развалите всичко. Правете любов, а не война.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
imam si dvama bliznaci okolo men , obojavam edinia , obi4am go ludo kato 4ovek i muj i sum roditel na drugia , liubimi migove sa mi da sme zaedno , kakvoto i da pi6at za predskazaniata , za men sa liubimi momenti da se nagu6kam v liubimoto mi 4ove4e , za koeto 4akam celia den da sme zaedno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар