Свободно време

Седмичен хороскоп за 3-9 октомври 2016

Стрелците да внимават с емоциите

04.10.2016г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Посрещаме новата седмица с много позитивизъм. Ето какво са ни подготвили звездите.

Овен

Успехите ви през тази седмица ще са свързани с личните отношения. Ще сте привлекателни за много хора, те ще се стремят да получат благоразположението ви. В професионален план не се очаква особен напредък. Постарайте се да изгладите недоразуменията, ако има такива, с хората, на които държите.

Телец

Бъдете себе си. Правете онова, което ви харесва, отстоявайте принципите, на които вярвате. Ако нечие поведение, думи, действия не ви харесват, то кажете си го откровено. Ще решите проблемите с един замах и ще се почувствате много по-добре.

Снимка: iStock

Близнаци

Приемете фактите такива, каквито са и се постарайте да оценявате възможностите си обективно. Безпредметно е да се конфронтирате с всички за всичко. През тази седмица ще разполагате с достатъчно време да обмислите отношенията, настроенията, грешките си и да внесете нужните корекции. Възползвайте се от тази „глътка въздух“.

Рак

Много е важно да разпределите приоритетите и интересите правилно. От посоката, която ще изберете зависи изцяло крайният резултат от работата ви. Постарайте се да балансирате между работа, приятели, роднини, любим човек. Колкото по-равномерно разпределите силите си, с толкова повече задачи ще се справите.

Коментирай