Свободно време

Седмичен хороскоп за 3-9 октомври 2016

Стрелците да внимават с емоциите

04.10.2016г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Енергетиката ви е нестабилна, настроението – също. Всички препятствия, с които ще се наложи да се справяте може да ви извадят от строя и да ви докарат до депресивни състояния. Намалете контактите. Постарайте се да отложите решаването на финансови въпроси. Ако искате да смените работата си, то отделете достатъчно време за първоначални проучвания и не бързайте с решенията.

Дева

Ще имате доста затруднения, като повечето от тях ще са непредвидими. Приемете ситуацията като проверка на личните ви възможности и способности. Дори да не се справите с всичко, няма да е фатално. Разчитайте на опита, логиката и близките приятели. Обсъждайте бъдещите си планове колкото е възможно по-малко.

Снимка: iStock

Везни

Действайте активно. Колкото повече от набелязаните задачи отхвърлите, толкова повече време ще ви остане за любимите занимания. Ориентирайте вниманието си предимно към справяне с финансови и любовни затруднения. Веднъж постигайки яснота по тези въпроси ще постигнете така желаното душевно равновесие.

Скорпион

Следвайте интуицията си и се вслушвайте в мнението и съветите на близките си. Самостоятелните решения може да се окажат погрешни и необмислени, така че споделяйте тревогите и затрудненията си. Хората от обичайното ви обкръжение ще са изключително благосклонни и ще ви помагат с желание. Не се отказвайте от практични предложения, които ще ви спестят време и средства.

Коментирай