Свободно време

Седмичен хороскоп за 3-9 октомври 2016

Стрелците да внимават с емоциите

04.10.2016г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Въздържайте се от импулсивни решения. Постарайте се да усетите общия ритъм и да го следвате. През тази седмица всичко ще ви се случва много по-лесно, ако съчетавате своите интереси с чуждите. Важно е да не изпадате в глупави противоречия, да избягвате спорове по незначителни поводи.

Козирог

Постарайте се да сте максимално концентрирани, предпазливи и икономични през тази седмица. Не разпилявайте нищо. Нито времето, нито средствата, нито чувствата си. Едва ли ще се натъкнете на непреодолими препятствия, ако действате достатъчно последователно и следвайки собствените си разбирания.

Водолей

Потърсете реалните причини за неустойчивото си настроение. Те са у самите вас и една от тях е нежеланието ви да се преборите с комплексите си. Излишно е да сте прекалено самокритични. Достатъчно е да анализирате фактите и да се съобразявате с тях. Разчитайте на себе си, но ползвайте натрупания чужд опит. Ще си спестите и време, и нерви.

Свързани статии

Риби

Следвайте въображението си, трупайте нови знания и експериментирайте. Тази седмица може да заложите на потенциалните си възможности. Постарайте се да се изявите в необичайна за вас сфера и ще се удивите на резултатите. Ще си създадете нови възможности съвсем самостоятелно и не е изключено да повишите доходите си.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай