Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Стрелец

Вижте какво вещаят звездите на зодия Стрелец през новата година

29.12.2016г. / 18 52ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика за зодия Стрелец:

Стрелците са много различни. Между тях има хора с остър ум, добри оратори, решителни и дейни, но има и такива с ниско самочувствие. Може да срещнете много ерудирани и хуманни хора, а може и невероятни егоцентрици. Този знак е на крайностите. И независимо в коя крайност е вашият Стрелец ще забележите, че той (както и всички останали) се старае да направи впечатление, да остави следа, да се усъвършенства.

Цветове, които ще ви донесат щастие през годината

Стрелците винаги постигат целите си, дори това да стане в по-напреднала възраст. Представителите на Стрелеца са зрели и завършени във физическо, социално и духовно отношение и винаги се стремят към качеството – навсякъде и във всичко.

Стрелците притежават лечебни способности, те излъчват спокойствие, защото са носители на много силна положителна енергия.

Стрелците през 2017-а година

Свързани статии

Може би това е периодът, за който се готвите от дълги години. Новите контакти ще се синхронизират със съществуващите връзки. Всяко затруднение ще бъде предизвикателство и ще намирате нестандартно решение, с което ще трупате опит.

Личните, любовни, романтични отношения ще са трогателни. Ще помните дълго събитията, свързани със семейството и най-близките роднини. Финансовото ви положение ще е леко нестабилно.

Постарайте се да сте максимално икономични.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.

Коментирай