Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Енергични сте, но не бива да прибързвате с нищо. Постарайте се да търсите и да постигате компромисни решения. Не е желателно да постигате целите си „на всяка цена“.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Изненадите ще ви дебнат наистина на всяка крачка. Ще се справите, ако комбинирате практическия си опит с нестандартен подход. Не разчитайте на късмета, а на бързата си реакция.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
С финансовите, техническите и деловите въпроси ще се справите от първия път. Личните отношения крият рискове. Не налагайте мнението си и не се опитвайте да заемате водеща позиция. Възможно е да получите допълнителни приходи.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Събитията ще са противоречиви. Не е изключено да попаднете в ситуация на конфликт на интереси. Проявете активност, но спазвайки обективните ограничения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се наложи да поемете отговорности, които може да се окажат свързани с опасности. Преценявайте ефекта от действията си във връзка с финансовия резултат. Ориентирайте вниманието си само към реално важни задачи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Почти през целия ден ще се натъквате на затруднения, свързани както с деловите, така и с личните отношения. Това може да ви изнерви или най-малкото да ви обезсърчи. Намалете темпото, изчакайте, ситуацията много скоро ще придобие друг характер.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Придържайте се към „златната среда“. Избягвайте крайностите от всякакъв характер: като храна, преумора, изказвания. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си не се захващайте с непознати дейност.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Възможно е да попаднете в ситуация на конфликт или произшествие. Едва ли ще ви засегне лично, но ще ви впечатли дълбоко. Не е изключено да промените начина си на мислене, концепциите по житейски важни въпроси.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. При това става дума не само за ваши лични, но и за чужди финанси. Въздържайте се от каквито и да било рискови или хазартни ходове.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Успешен ден, с много работа ще се справите, но и много сили ще изразходвате. На преден план ще излязат организационни въпроси, свързани с битови подобрения на дома или работното място. Разпределете задачите, не е задължително да се натоварвате с всичко.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Изцяло сте подвластни на вдъхновението си. Обмисляйте задълбочено новите идеи. Поотделно може да не ви изглеждат перспективни, но комбинацията на няколко от тях ще се окаже печеливша.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
На пръв поглед събитията ще ви изглеждат нелогични, взаимно противоположни. Анализирайте детайлите. От вас зависи да се възползвате от някои ситуации или поне да не си навредите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto