Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не подминавайте без внимание сигналите за нечия любов. Работата е важна, но и личният живот не по-малко. Решавайте разумно, но не се отказвайте от вълнуващите преживявания, които са предназначени за вас.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Настроението ви е неустойчиво. Действайте според ситуацията и според възможностите си. Не насилвайте нещата, не очаквайте от личните отношения прекалено много, ситуацията е по-скоро конфликтна.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено сте ентусиазирани и в същото време очаквате нещата да се случат без усилия от ваша страна. Ако предвижданията ви не се осъществят, сърдете се само на себе си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Следвайте въображението си. Събитията ще са разнопосочни, емоциите – противоречиви. Което ви въздейства най-силно, то ще е акцент на деня. Колкото сте по-положителни, толкова ще сте по-успешни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Настроението ви почти през целия ден ще е устойчиво оптимистично. Факторът, който би могъл да го помрачи са недоразумения от личен характер. Прекалено сте настоятелни и е възможно да останете неразбрани.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се адаптирате бързо към факти или събития, които не одобрявате. Следвайте интуицията и инстинкта си за самосъхранение. Преценявайте финансовите резултати, те трябва да са водещи в решенията ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Много е важно да сте обективни днес. Не еднократно ще ви потърсят за съдействие при разрешаване на спорове. Заемете неутрална позиция и преди да изразите мнението си мислете за негативите, които бихте могли да претърпите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Работата ви ще е по-скоро рутинна за разлика от отношенията, които ще са твърде изненадващи и непредвидими. Ако се случи нещо, което не ви харесва анализирайте подробностите и нивото на собственото си участие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Чували ли сте израза: правете каквото трябва, пък да става каквото ще! Днес ще се натъкнете на обстоятелства, които може да ви блокират, удивят, обезоръжат. Независимо от всичко следвайте принципите си, няма да сгрешите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Резултатите днес зависят от чужда намеса, а почти през цялото време ще ви липсва необходимата информация. Подобна ситуация ще повиши напрежението, но не изпускайте нервите. В крайна сметка, събитията ще се случат в най-добрия си вариант.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Денят започва с добро самочувствие и настроение, но ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Повечето ще са свързани с държавната администрация и ще трябва да се справяте в най-неподходящата част от деня, което може да се окаже затруднително.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въздържайте се от отговорни решения. Намалете темпото. Осигурете си по възможност един спокоен ден с познати дейности. Избягвайте контактите с непознати, настроението ви е нестабилно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto