Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Избягвайте емоционалните изблици. Въздържайте се от крайни изказвания. Бихте могли да постигнете много, ако сте повече наблюдателни и избягвате противоречията.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Прекалената ви самоувереност ще предизвика нечие неодобрение. Може би и омраза. Запазете спокойствие, не отговаряйте на предизвикателствата.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се почувствате много добре и доволни от себе си, ако повишите физическата си активност. В същото време е добре да намалите контактите. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за травми.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не смесвайте личните отношения с бизнеса. И бъдете внимателни по отношение на уговорките, свързани с бизнеса. Вероятността за измама е сериозна.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Имате прекрасни идеи, свързани с организацията на битовите въпроси, дома и интериора. Споделете ги с близките. Не само ще ви подкрепят, но и ще свършат по-голямата част от работата.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Прекрасно ще се справите със сложни професионални въпроси. Навикът ви да оглеждате детайлите и да обмисляте дребните ефекти ще впечатли партньорите и шефовете ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Напредък в решаването на финансови въпроси, свързани с глоби, такси, наеми, заеми, лихви, данъци. От друга страна страхотен момент за изглаждане на личните конфликти. Възползвайте се и от двете.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво бележи лек спад. Проявете едновременно предпазливост спрямо събеседниците си и грижа за себе си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не е изключено да се наложи да отмените някои ангажименти.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Съвсем неочаквано може да ви отправят някакво интересно предложение. Не се двоумете твърде много. Ако става дума за краткосрочен проект, то реагирайте бързо, но съответно на финансовите си възможности.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Бъдете себе си. Ситуациите ще са променливи, реакциите ви – също. Основната ви мисъл трябва да е свързана със собственото ви аз. Най-важното е да не си навредите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Търпение и предпазливост – това е мотото на днешния ден. Търпение в отношенията с близките или любимия човек. Предпазливост по отношение на бизнеса. Възползвайте се от чуждите грешки.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Идеята ви да скриете нещо – лично отношение, страх от случващото се, безпокойство за близки, ще се окаже несполучлива. Няма как да изолирате тревогите, но има как да се уедините и да се заобиколите само с хората, на които вярвате. Направете го.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto