Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
От прекалени амбиции може да загубите ориентация. Да станете непредпазливи и да не обърнете достатъчно внимание на действия, които са вредни за вас. Намалете темпото, в състояние сте да управлявате процесите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Много трудно ще намерите об език дори с хора, с които принципно се разбирате. Не се разочаровайте. Потърсете проблема у себе си и проявете търпение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Пазете си парите. Бъдете внимателни. Може да станете жертва на измама или на кражба. Дори да претърпите загуби, мината няма да е ваша.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно и може да си причините не само професионални, но и лични проблеми. Ако имате възможност да се уедините и да помислите върху собствените си проблеми, направете го.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се наложи да обясните някои свои стари действия. Ако сте нарушили правилата е по-добре да приемете фактите и да се опитате да ги коригирате в най-кратки срокове.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Един от дните, в които грешите. Онова, на което сте склонни да отделите много внимание и старание ще се окаже незначително, а туй, дето сте го пренебрегвали ще се окаже от важно на горе. Не се ядосвайте, ще се справите и с тази ситуация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Постарайте се да завършите старите задачи. И не бързайте да се захващате с нови.бъдете не просто внимателни, а дори подозрителни към новите оферти.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Прекалено много се влияете от мнението на околните. В случай, че се налага да решавате сериозни въпроси, то не го правете днес.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Най-лесно ще се справите със задачите, изискващи фантазия и най-трудно – с обикновените. Което означава да не търсите съвети за сложните проблеми.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ако не забележите важните подробности, просто защото някой ви омайва и ви обяснява, че не трябва да обръщате внимание на това или онова, то ще си навредите не много, а прекалено много. Бъдете крайно предпазливи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
В последния момент може да се наложи да промените тактиката си. Направете го. Залогът ще е едно към едно – или печелите, или губите. Готови ли сте да приемете риска?
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
От една страна трябва да обръщате внимание на дребните подробности, от слуга – да не се задълбочавате в незначителни факти. Трудна ситуация, но вие ще се справите. Просто мислете кои от задачите ви трябва да се вкарат в едната група и кои в другата.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto