Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към екипна работа. Едва ли ще се справите със задачите си самостоятелно, а сътрудничеството ще помогне за изглаждане не само на колегиалните, но и на личните противоречия.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Част от работата ви ще е свързана с усвояване на нови знания. Ще успеете да намерите необходимата ви информация, да се запознаете в подробности и да я приложите успешно на практика.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Идеята да смените работата си се е загнездила дълбоко в съзнанието ви. Едва ли ще се случи точно днес, но моментът е подходящ за първия разговор по темата с прекия ви началник. Отстоявайте интересите си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Сложен ден, отношенията както у дома, така и на работното място ще са доста конфликтни. Подхождайте с уважение към чуждото мнение и се въздържайте от финансови авантюри.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Бизнес-партньорите ви ще са склонни да приемат вашите условия. Действайте последователно, но не и настъпателно. Ако ви предложат участие в някаква форма на обучение, не отказвайте.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се справите с важен личен или семеен проблем. Рано е за решаване на юридически казус. Потърсете информация за сходни случаи и не се зареждайте с прекален оптимизъм по темата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Действайте последователно, дисциплинирано и обръщайки внимание на детайлите. Съветвайте се с колегите, когато не сте сигурни. Днешната работа може да ви изглежда незначителна, но е залог за напредъка ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Както енергетиката, така и творческия ви потенциал са стабилни. С работата ще справите по-бързо от предвижданията си. Останалото време посветете на себе си. На спорт, хобито си или друго любимо занимание.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Потопили сте се изцяло в работата си и като че ли нарочно се отказвате да забележите нечие мило отношение към вас. Ако искате да промените ежедневието, то започнете с личните контакти. Те са най-обещаващи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Разпределението на времето и работата зависи изцяло от вас. Направете така, че да се запознаете с най-новото в професионалната си област. Съвсем скоро ще имате възможност да приложите познанията си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Много сте общителни и откровени днес. За щастие, събеседниците ви са от хората, които искат да ви помагат и няма да ви подведат. Всичко ще ви се случва достатъчно лесно, за да ви зареди с ентусиазъм.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Има вероятност да се наложи да пътувате. Тръгвайте без опасения. Навсякъде ще ви посрещат с радост и ще се чувстват прекрасно в присъствието ви. Контактите ще са успешни.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto