Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Започнете деня с важните занимания. Ще имате възможност да използвате опита и да демонстрирате уменията си. Ще ви е нужна находчивост, за да се справите със затрудненията, но със сигурност ще намерите правилния начин.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Събитията ще са динамични и няма да съвпадат с първоначалните ви намерения. Ще се наложи да се откажете от почивката и да използвате времето си за усвояване на нова информация или за уреждане на спор между ваши близки. Единствената ви компенсация ще е тяхната благодарност.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Истински инкубатор за идеи сте днес. И до такава степен ще се ентусиазирате в реализацията им, че няма да усетите кога е минал деня. Ще коригирате някои стари грешки и ще сте много доволни, въпреки умората.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Откажете се от прекалена активност и оригинални инициативи. Зависими сте от обстоятелствата и няма да можете да действате самостоятелно. Пестете си силите и ресурсите и адаптирайте собствените си планове към тези на хората от обкръжението ви.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Условията са благоприятни, бихте могли да ориентирате вниманието си към изоставени дейности, за които не са ви стигнали силите или вдъхновението. Ако в процеса на работа се почувствате леко изтощени, то сменете заниманието или тактиката. Ще узнаете чужда тайна, която ще ви накара да преосмислите отношението си към някого.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Задачите ви ще са много и почти всички спешни. Ще се справите с цената на лека умора, но пък и ще получите очакваните финансови приходи. Ще възстановите силите си най-бързо, ако смените обстановката за известно време.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Събитията ще са предвидими, ще се случват според предвижданията ви. Ще имате възможност да докажете, че позицията ви в стар спор е била правилна. Нещо като личен триумф, с който обаче, не бива да парадирате, за да запазите отношенията си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Контактите ви ще са интензивни, но полезни. Ще имате възможност да обсъдите съмненията си с личности, на които имате доверие. Мнението им ще ви окуражи и ви подскаже идеи за реализация на потенциални ваши таланти.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Първоначално е възможно да се случат изненади, които няма да ви харесат. Запазете спокойствие, реагирайте разумно, за да съхраните позициите си. Ако ви е трудно да изберете правилна тактика, то най-добре ще е да отстъпите и да изчакате подходящ момент за активна дейност.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
С най-важните задачи се занимавайте самостоятелно. Всяко чуждо участие ще възпрепятства работата ви или ще ви забави. Анализирайте детайлите, те ще ви насочат към възможните крайни варианти. Не злоупотребявайте с работоспособността си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
На преден план ще излязат любовните и романтични отношения. Ще имате възможност да изгладите съществуващите недоразумения, да се освободите от натрапчивите си съмнения. В резултат ще се почувствате много по-уверени в себе си и по-вдъхновени.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Обстановката у дома може да е доста неспокойна, да се случи авария или друго неприятно събитие. Контролирайте емоциите и търсете начин да изгладите конфликтите. Ако не получите очакваната подкрепа от околните намалете инициативата и им дайте възможност да приложат алтернативни варианти.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto