Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Възможности за успешна дейност не липсват, но днес определено ви липсва желание да се развихрите. След като така или иначе не ви се работи по-добре наистина не се захващайте за нищо, за да не оплескате нещо.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Енергийният ви потенциал е нисък. Възможно е да изпитате неразположение или бърза умора. Не е желателно да се преуморявате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Оптимизъм не ви липсва, идеи също. Единственият проблем е, че сте в онова състояние, в което самите вие не знаете какво искате и непрекъснато ще се захващате ту за едно, ту за друго, като в крайна сметка се ще окаже, че си губите времето.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще реализирате идея, която от доста време обмисляте и сте положили доста усилия до момента, за да си създадете точен и ясен план за действие. Може да се наложи да направите някои отклонения от предвижданията си, но това не бива да ви ядосва.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Убедителни сте и лесно ще намерите подкрепа за идеите си. Очакванията ви може леко да се разминат с действителността. Новите ви познати ще са по-склонни да се включат в обща дейност от старите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
С доста контакти ще е изпълнен днешния ден. Повечето от тях много приятни и обещаващи. През целия ден ще сте обект на внимание.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не си правете глупави експерименти. Решавайте всички въпроси по познатия и отдавна доказан начин. С каквото и да се заемете следвайте утвърдената схема, рецепта алгоритъм. В противен случай може да си навредите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Едва ли ще се натъкнете на неприятности, с каквото и да се захванете. Важно е само да действате умерено бързо и да уточнявате детайлите. Не се сърдете на околните, че не умеят някои неща толкова добре, колкото вие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Проявете търпение и старание. Не се отказвайте при неуспех и не се ядосвайте от дребните спънки. Днес всичко зависи от вас. Само личните отношения може да се окажат проблематични.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ако планирате някакво пътуване може да го осъществите без опасения. Единственият ви проблем може да се окаже лошото време. За сметка на това ще поставите начало на интересна сделка.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Новите контакти ще са предимно от личен и романтичен характер. За необвързаните е добро преживяване, но ако вече сте създали семейство може да си създадете и проблеми.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Сравнително спокоен ден. Използвайте го за проверка на стари задачи и лично за себе си. Създайте си някакво развлечение, среща с приятели. Ще ви се отрази прекрасно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto