Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Интензивните ви занимания ще са свързани предимно с комуникация. Взаимният обмен на идеи и проекти ще е много полезен. Новите контакти също ще са интересни и дълговременни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи да вземете важно решение. Идеята ще ви дойде в последния момент. Каквото и да сте предполагали ще се случи нещо съвсем различно. Приемете фактите спокойно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да съчетаете формалните с неформалните контакти. Възползвайте се, ще успеете да представите проектите си и да спечелите външна подкрепа.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Мисълта ви е логична и конструктивна. В състояние сте да се справите с поредица критични ситуации и ще го направите, ако не се вторачвате в дреболии. Не нарушавайте чужди територии.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Поставете на първо място чуждото мнение. Не е задължително да го следвате или да спазвате препоръките, но обърнете внимание на рационалния елемент. Ще намерите нестандартно решение на абсолютно стандартен въпрос.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Действайте съгласувано, възприемайте спокойно реакциите на околните. Част от тях ще са доста натрапчиви, но ако не пречат на пряката ви работа не ги изолирайте. Доброто ви отношение ще бъде възнаградено удивително добре.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Благоприятен ден. С каквото и да се захванете, ще ви се получи. Само се се захващайте с любовни афери, в чийто изход не сте убедени. Ще си спестите поредното разочарование.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Подредете графика, приоритетите, отношенията, документите. Ще има изненади днес и ще съжалявате, че не сте направили „това или онова“. Приемете, че участвате във всичко лично.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Проверявайте източниците си на информация. Не забравяйте старите приятели и не залагайте прекалено много доверие на новите. Ако се налага да пътувате няма да има проблеми.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към уреждането на финансови въпроси и то на такива, които са свързани със задължения към вас. Не ги отсрочвайте, дори да става дума за близки. Не смесвайте бизнес отношенията с личните такива.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не си пилейте времето. Наблюдавайте събитията, днес сте в състояние да улучите „с един куршум няколко заека“. Добрите резултати зависят от правилното приложение на информацията, с която разполагате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Подходящо е да задълбочите и разширите познанията си по интересуващите ви въпроси. Постарайте се да елиминирате роднините или роднините на роднините при решаването на ежедневни практически въпроси.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto