Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни, част от тях доста конфликтни. Причина за стълкновение може е обсъждането на юридически казус или партийни различия. При обсъждане на професионални въпроси се придържайте към установените правила и законови изисквания.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не са изключени дребни спорове и дразги на тема мода, спорт, изкуство в колектива, в който пребивавате. В състояние сте да успокоите обстановката. Просто сменете темата и се опитайте да насочите вниманието на участниците в съвсем друга посока, която да ги ангажира по еднакъв начин.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
С интересни преживявания ще е свързан днешния ден. Предстои кратко пътуване, което може да се превърне в забавно приключение. Въздържайте се от контакти с непознати, за да не придобие приключението негативни нюанси.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Хората от обичайното ви обкръжение може да се разделят на два враждуващи лагера по много глупав повод. Търсете „златната среда“, по възможност не се намесвайте и не давайте възможност да ви провокират. От вас зависи да си спестите неприятните емоции.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се справите с няколко задължения едновременно. Инициативата ви ще бъде посрещната с одобрение. Ситуацията е благоприятна да се върнете към стара идея, която преди време е била отхвърлена. Сега ще намери реализация.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
С доста противоречиви събития ще се наложи да се справите днес и от някои от тях може да изпитате разочарование. Опитът ви да помогнете или съдействате на някой от близките си може да се натъкне на неразбиране и безразличие. Финансовото състояние ще е динамично.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Един от успешните ви дни. Ще успеете да реализирате дори смелите си замисли. Привлекателни сте и ще спечелите благоразположението на хората, от които зависи напредъка на проектите ви. Постарайте се да не губите чувство за мярка в претенциите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Опитайте се да преценявате фактите и събитията глобално, не се вторачвайте в подробностите, за да не се получи така, че „покрай дивото да изпуснете питомното“. Следвайте общата тенденция, не привличайте вниманието и не занимавайте околните с личните си проблеми.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Участието ви в колективната работа днес ще е много интензивно и много важно. Почти нищо няма да се случва без личната ви инициатива и намеса. В същото време не бива да омаловажавате предложенията на останалите участници, а да ги комбинирате и използвате.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Събитията ще са източник на сериозни вълнения и съмнения, но се опитайте да не давате външен изблик на емоциите. Проявете предпазливост, изказвайте се само ако разполагате с непоклатими аргументи. Бъдете готови повече за противопоставяне, отколкото за подкрепа.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Сравнително спокоен ден, ако не се опитвате да участвате в екстремни преживявания и не преследвате силни усещания. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, може да се случи неприятен инцидент, който ще ви огорчи, макар и да не ви засегне пряко. Не е изключено да получите интересен подарък.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Събитията се ще доста напрегнати, но не сте в състояние да окажете каквото и да било влияние. Може да се наложи да предприемете някои умерени рискове, но по отношение на финансите е желателно да сте по-внимателни и да се въздържате от прояви на разточителност.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto