Az-jenata.bg

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към дейности, изискващи творчески подход. Ще успеете да съчетаете по един прекрасен начин фантазията с присъщата си стремителност. Ако вложите малко усилия и в организацията, резултатите ще учудят даже самите вас.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Преди да предприемете каквото и да мило е добре да намалите темпото, да прецените ситуацията и, ако има дори най-малка опасност намеренията ви да не се осъществят, то по-добре е изобщо да не започвате. Така ще си спестите усилията за коригиране на по-нататъшни грешки.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено сте дружелюбни, но точно днес това може да предизвика сериозни разочарования. Не е изключено да ви спретнат интрига, да ви вземат на подбив, да ви поставят в неудобна ситуация. Най-добрата ви реакция ще е просто да се оттеглите и да забравите за случилото се.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не всичко ще е според очакванията, разбиранията, критериите ви. Не изпадайте в меланхолия и песимизъм, а помислете дали хората, с които общувате нямат същите права` като вашите, които вие се опитвате да задушите, при това от много любов.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да съчетавате личните с деловите заетости. Ще пострадат и едните, и другите. Днес не сте в състояние да балансирате успешно. Изберете си едно нещо и се занимавайте само с него.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отделете всичкото си време за довършване на започнатото. Едва след като всичко старо е направено, чак тогава се захващайте с новите неща. Ще ви доставят истинско удоволствие.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Прекалено сте активни, инициативни, оптимистични и... нереални. Не се учудвайте при тези обстоятелства, ако не всичко ви се получава. Помислете за грешките и се постарайте да не ги повтаряте. Това е единственият ви вариант.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Много плодотворен ден. В съзнанието ви гъмжи от нови планове, свежи идеи и интересни хрумвания. Повечето от тях са приложими, стига да се прекалите с разходите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост и бъдете наблюдателни. Важно е да забелязвате подробностите и да ги анализирате бързо. Някой от близките ще се опита да злоупотреби с доверието ви. Във вашите възможности е, обаче, да го поставите на място.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Най-добрата практика за днес ще е да се потопите в истинска пасивна почивка. Изцяло и то по начина, който ви харесва най-много, без да се съобразявате с никакви условности. Приемете, че имате нужда от време за себе си и престанете да се „изпомпвате“ енергийно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ако се наложи да пътувате, то бъдете изключително внимателни. Има голяма вероятност за трудности, задръжки, дори произшествие, което няма да ви засегне пряко във физически смисъл, но ще разбърка плановете ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е нестабилна, не надценявайте възможностите си. Денят е подходящ за начало на различни дейности и занимания, свързани с личния ви живот. Може да изберете нов дом, да заживеете с партньора си, дори (за дамите) да забременеете. Само не се преуморявайте.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto