Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
У дома може да избухват конфликти буквално за нищо и никакво. Близките посрещат всяко ваше предложение „на въпреки”. Оставете ги да сгрешат, нека сами потърсят помощта ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Доста напрегнат ден. Ще се наложи да се справите с не една сложна ситуация. Не очаквайте, че у дома ще е по-спокойно. И там ще се чувствате като „рефера на стадиона” – в старанието си да оправите нещата ще понесете вината.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към дейности, за които не са ви нужни нито вдъхновение, нито съсредоточаване. Настроението ви е устойчиво и бихте могли да изкоментирате някои спорни въпроси с близките си. Помогнете им да си изградят собствено мнение.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С някои въпроси ще се наложи да се справите незабавно. Следвайте интуицията си и не прилагайте чужд опит. Ще се окаже по-скоро вреден във вашата ситуация. Не се обиждайте, ако ви критикуват. Може би трябва по-скоро да се вслушате.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Няма работа, която да ви е трудна. Днес ще действате с вдъхновение и размах. Едва ли някой би ви направил забележка за нещо. Даже дребните грешки ще минат незабелязано.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Финансовото ви състояние е нестабилно. Непрекъснато ще се налага да правите някакви непредвидени разходи и може да „му изпуснете края”. Усетите ли, че напрежението ви идва в повече просто спрете и за известно време се занимавайте с нещо друго.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Енергийният ви потенциал е стабилен, но сте разсеяни. Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Много по-добре ще се подредят нещата, ако отделите време за избистряне на личните отношения.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Когато денят започва с приятна новина или друга хубава изненада, то всичко тръгва „като по вода”. Днес ще се случи нещо подобно. Радостни събития, свързани с личния живот ще ви вдъхновят и за професионални изяви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Сякаш целият ден върви на „препъни-камък”. Още първите неща, с които се захванете няма да се случват според предвижданията ви и това доста ще ви обезкуражи. Спрете за малко, поемете въздух, дайте си време да обмислите ситуацията и да решите дали на този етап да отложите някои от набелязаните задачи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Вероятността да се наложи да направите допълнителни разходи е доста голяма. Ако не е лично за вас, а за някой друг опитайте се да изясните всички подробности преди да „развържете кесията”. Проблемът може да се окаже много по-незначителен, отколкото ви го представят.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Всичко, което направите, дори най-дребното, ще бъде забелязано, похвалено и в повечето случаи добре заплатено. Използвайте възможността да стабилизирате позициите и да прокарате част от идеите си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Поради непредвидени обстоятелства може да не успеете да спазите някакво обещание. Преценете какво се случва и предупредете, че отлагате нещата. По-добре да се извините предварително, отколкото да разочаровате някого.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto