Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не е желателно да пътувате, да си уреждате срещи или да се занимавате с отговорни дейности днес. Ще се справите много добре, ако заложите на рутинни задачи и на любими занимания. Най-важно е да възстановите силите си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите изостаналите и от доста време пренебрегвани задачи. Ако са свързани с дома и интериора колкото по-бързо се справите, толкова по-добре. Ще имате възможност да направите и някои изгодни покупки, но не прекалявайте с разходите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Използвайте времето си за каквото желаете, но не и за важни и отговорни дейности. Най-добре останете у дома, организирайте изпълнението на битовите задачи и възстановявайте силите си. Вечерта може приятно да ви изненадат гости от далеч.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Обмисляте плановете си в перспектива, но заключенията ви едва ли ще са обективни. Нямате достатъчно информация и не отчитате мнението на хората, с които сте свързани. По-добре е да отложите решенията докато обсъдите ситуацията съвместно.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не разчитайте на разбиране от страна на приятелите си. Днес мислите на различни енергийни честоти. Измислете някакво общо развлечение, вместо да обсъждате важни въпроси.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Денят ще е изпълнен с поредица дребни, но важни задължения, които не е желателно да отлагате. Ако сте затруднени може да разчитате на близки приятели, но не и на роднини. С тях може да назрее конфликтна ситуация.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Спокоен ден, свързан предимно с домашни задължения. Има вероятност да ви зарадват гости от далече или хубави новини от далече. И в двата случая ще се почувствате обнадеждени.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не си правете експерименти нито с техниката, нито с отношенията си. И в двата случая ще претърпите неуспех, така че не си заслужава. Вместо това ще е добре да помислите дали няма възможност да изгладите съществуващи недоразумения.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Един от трудните ви дни. Ще се натъкнете на затруднения, макар и дребни, с каквото и да се захванете. Дистанцирайте се поне от грижите на близките си, които едва ли ще ви спестят тревогите си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В интересни, странни и забавни ситуации ще попаднете днес. Ще реализирате почти всички набелязани задачи, но по съвсем друг начин или с малко по-различни резултати. Независимо от всичко ще е забавно, така че реагирайте с усмивка.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Обхванала ви е необяснима леност. В момента спят както творческата ви мисъл, така и романтичните пориви. Не прекалявайте с пасивността точно в тези две направления, защото трудно ще наваксате пропуснатото.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Разни дребни и лесни на пръв поглед задължения ще запълнят целия ви ден. Първоначалната ви надежда, че ще ги отхвърлите много бързо ще се окаже напразна. В крайна сметка не е задължително да довършите всичко днес.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto