Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Съобразявайте се с околните. Обръщайте внимание на мнението им. Първоначално може и да предизвика у вас негативни реакции, но много скоро ще намерите подходящи решения, които ще харесат на околните, а вас ще ви зарадват.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Нещата ще ви се случват като „на шега“. Приятна ситуация, но която не бива да приспива бдителността ви. Проявете наблюдателност и предпазливост.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Непрекъснато ще се случват разни изненади, с които ще се забавлявате. Вършейки рутинната си работа ще успеете да приложите нестандартни методи и да получите странни, но все пак добри резултати.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Семейните проблеми ще изместят всичко останало. Не се вторачвайте в подробности излишно, но и не пренебрегвайте предпочитанията на близките си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Поддържайте по-широки контакти, но се въздържайте от прекалена активност. Качествата ви ще бъдат забелязани и високо оценени, но проявите на самонадеяност – обратно! Ще бъдат подложени на жестока критика.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отношенията ще са хармонични, но не и спокойни. Вълненията ще са предимно в мислите ви и ще са по-скоро плод на въображение. Не търсете конфликти там, където ги няма.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не губете чувство за мярка, ще сте подложени на противоречиви преживявания. Спазвайте правилата и следвайте собствените си принципи и не се поддавайте на чуждо влияние.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Имате желание да сте самостоятелни, но е желателно да не губите контактите си. Точно в труден момент ще получите правилната информация и действената помощ. Няма да напрегнете, но няма и да загубите позициите си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Следвайте собствените си пориви. Единственият мотив трябва да е идеята ви по принцип. Близките най-вероятно няма да ви подкрепят и може да претърпите материални загуби, но едва ли ще са значителни.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Дребните занимания ще са ви много лесни. От друга страна сериозните затруднения може би ще ви подействат доста стресиращо. Предстои промяна, която определено ще ви е доста полезна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Следвайте вдъхновението си. ще се измъкнете от не една сложна ситуация, но ако сте предпазливи и не излагате мислите си на всеослушание.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Контролирайте емоциите максимално. Повечето събития ще ви създават негативни усещания. Не ги възприемайте като нещо „последно“, а като пореден и неизбежен етап. Съвсем скоро ще си изградите ясна концепция за случващото се.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto