Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна и ви обхваща състезателна инерция. Заемете се с дейност, свързани с пътуване. Резултатите ще ви удовлетворят напълно.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да преминете от обмисляне на идеи към практическото им осъществяване. Ориентирайте усилията си към конкретни цели, за да получите очакваните резултати.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Съобразителни сте, предприемчиви, сигурни в себе си и е желателно да действате активно. Няма значение дали ще се включите в екипна работа или ще напредвате самостоятелно. При всички случаи ще постигнете целите си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Действайте внимателно, но не се съмнявайте във възможностите си. Адаптирайте се към обстоятелствата и подхождайте към новостите с умерен ентусиазъм. Може да не напреднете с очакваното темпо, но няма и да изостанете.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се върнете към стар проект. Обстоятелствата са различни и ще имате възможност да го промените или да подобрите резултатите. Усилията ви ще бъдат високо оценени.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Спонтанни сте и предприемчиви. Имате желание да направите някои експерименти. Преценете риска и отговорността преди да се втурнете смело към предизвикателствата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се случи нещо ново, но не и изненадващо. Някой ще ви удиви с инициативата и активните си действия. Запазете спокойствие и се възползвайте от проявения ентусиазъм, за напреднете със своите цели.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Монотонната работа ще ви подейства изтощително. Сменяйте заниманията си през известен период от време. Осигурете си кратки почивки, които ще разнообразят ритъма и разведрят мислите ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Случките от днешния ден ще са като парчета от пъзел. Част от тях ще ви изненадат, ще ви накарат да се замислите, да търсите логиката им. В края на деня ще „съберете пъзела“ и ще си направите някои важни заключения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Едва ли ще успеете да си създадете равномерен ритъм на работа. Почти непрекъснато ще се налага да прекъсвате заниманията си по някакви причини, които няма да са пряко свързани с вас. Преценявайте обективно с какво задължително трябва да се заемете и какво можете да отложите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се захванете с нещо ново или ще решите да се занимаете с „добре забравеното старо“. И в двата случая резултатите ще надминат очакванията ви, защото ще разполагате с полезна и приложима информация.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Вниманието ви ще бъде привлечено от някакви технически новости или информация, свързана с тях. Не бързайте със заключенията, експериментите и най-вече с покупките. Анализирайте финансовото си състояние и възможността за допълнителни приходи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto