Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Неприятните емоции ще са свързани предимно с личните отношения. Опитайте се да изясните причините за недоволството на хората от най-близкото ви обкръжение или за лошото им настроение. Може изобщо да не е свързано с вас и да се успокоят благодарение на намесата ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Част от заниманията ще ви затруднят не защото не знаете как да се справите, а защото не разполагате с необходимите материали или оборудване. Търсейки вариант може да успеете да възстановите отношенията си с приятел, когото от известно време сте прекъснали връзката си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено сте емоционални и склонни да реагирате остро на незначителни дреболии. Отстоявайте принципите си, но аргументирано, а не повишавайки тон. Не забравяйте, освен това, че всеки си има принципи и чуждите не са по-лоши от вашите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да ориентирате усилията си изцяло в помощ на околните. Едва ли ще одобрите всичките им постъпки, но във ваша полза е да сте по-отстъпчиви и по-малко критични.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Действайте с умерено темпо и отделете достатъчно време за осъзнаване на непознати знания, умения и факти. Анализирайте подробностите и не разчитайте на интуицията си, ще ви подведе.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от разговори на финансова тема. Занимайте се с дейностите от битов характер. Във ваша полза е да отложите обиколката по магазините, ще направите покупки, за които скоро ще съжалявате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Опитът ви да помогнете на някого ще бъде преценен абсолютно неправилно като намеса в личното пространство. Дистанцирайте се своевременно, за да предотвратите възможността да ви атакуват несправедливо.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Подредете приоритетите си и проявете умереност в желанията. Избягвайте контактите с хора от миналото си. Ще ви натъжат, а може и да ви напомнят неприятни случки в съвсем неподходящ момент.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Доста динамичен ден, на моменти дори напрегнат. Близките непрекъснато ще ви търсят за помощ по техни проблеми и изобщо няма да ви остане време за самите себе си. Най-удобният начин да си осигурите малко почивка е да организирате някакво развлечение за всички.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
По стечение на обстоятелствата ще се окажете в центъра на събитията. Резултатите от работата ви ще направят впечатление и ще получат висока оценка. Ще си осигурите съмишленици, ако не променяте обичайното си поведение и приемете похвалите с умерен ентусиазъм.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се натоварвайте с чужди отговорности и не се намесвайте в чужди грешки. Участието ви в каквато и да било екипна работа ще се окаже по-скоро губене на време, отколкото успех, така че преценете програмата си, ръководени от собствените интереси.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Избягвайте откровените разговори с личности, които не са ви твърде близки. От една страна ще се натоварите с проблемите им, което ще ви разтревожи, а от друга, изказванията ви може да бъдат възприети двусмислено. Спестете си излишните обяснения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto