Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не разчитайте на интуицията, ще ви подведе. Не действайте и следвайки единствено логиката. Аргументирайте се с факти, за да защитите позициите си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отношенията с близките ще са леко конфликтни и не са изключени дребни, но изнервящи неприятности. Ако е възможно да си организирате почивка извън дома ще се почувствате много по-добре.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще промените някои елементи от ежедневието си по собствена инициатива. Не е изключено съвсем спонтанно да се освободите от някой от вредните си навици. Не споделяйте решението си, ако не сте сигурни в него.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Подходящ момент да помислите за личните си грешки и да анализирате направеното до момента. Помислете за важните неща в живота си и до колко ги цените, защото не са изключени изненади, свързани с личните отношения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Плановете ви ще се променят поне два пъти през днешния ден. Не са изключени проблеми с КАТ, съседите или други фактори, за които дори не сте предполагали, че са в състояние до такава степен да ви изнервят.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ориентирайте усилията си към справяне с физическите дейности. Интелектуалната работа ще е успешна, но свързаната с физически усилия ще е изключително полезна към дадения момент.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Емоционален ден. С възможности за напредък. Можете да подобрите финансовия или материалния си статус, ако преценявате резултатите в перспектива.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Следвайте собствените си принципи, а не чужди препоръки. Ако в предишните дни са се случили събития, които ви изненадват, затрудняват, създават усещане за несигурност, то днес ще можете да поставите нещата в ред.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Формулирайте целите си и ги следвайте. Преодолявайки препятствията не забравяйте, че има разлика между факт, събитие и личност. Следвайте общочовешките ценности.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Отчайващо е, но днес ще се наложи да се занимавате предимно с организационни въпроси. Като основно ще са свързани с роднините ви, което означава, че ще са ви доста досадни. Е, лошо-хубаво... трябва да се справите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Останете просто със себе си. Днес с каквото и да се захванете няма да се получи така, както очаквате и за да избегнете изтощението трябва да се отдадете на реална почивка.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Прекалено сте емоционални и в състояние да драматизирате дребни неуспехи. Излишно е. Не давайте достъп на външни хора до съкровените си мисли.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto