Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Намалете темпото и не мислете за основните си задължения. Ще се наложи да помогнете на близките си за решаване на елементарни битови проблеми. направете го, защото те очевидно са стресирани.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Проявете разбиране към близките си. Вероятно още от сутринта ще ви занимават с глупави проблеми, но ако се заредите с търпение, то всичко ще се случи във ваша полза.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Не сте в актуалността в момента. Интересуват ви събитията от предишните дни. Вероятността да направите сериозни пропуски е сериозна.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Подходящ и благоприятен ден да изразите истинските си чувства. Ще е полезно, ако подходите приятелски към хората, с които сте в конфликт. Използвайте момента, за да изгладите личните си отношения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! На преден план ще излезе решаването на семеен, битов проблем, свързан при това с финансови разходи. Следете ситуацията, някой ще се опита да се възползва от добротата или да наруши правата ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Обмисляйте действията си. Основните ви проблеми ще са в резултат на прибързани решения и необмислени действия.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Има възможност да уредите финансови въпроси, които са ви важни, но в момента на се ви били на преден план. Използвайте момента. Така ще имате двоен ефект – „и вълкът ще е сит, и агнето - цяло”.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Поредният ден, изпълнен с доста проблеми, за които при това не бива да търсите решение от вън. В същото време не бива да спазвате сляпо препоръките на близките си. Тънкият момент е да намерите баланс между двата варианта.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Ще ви споделят чужда тайна,която ще е много трудно да съхраните. Опитайте се да уточните нещата и да отхвърлите отговорността от собствените си рамене. Не позволявайте да ви натоварват с нежелани от вас отговорности.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Контактите ви ще са доста интензивни. Не си правете прибързани заключения. Доста голяма част от информацията в момента е скрита.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Важно е да намерите баланс между своите интереси и тези на близките си. Това ще изникне като основен проблем и ако прецените, че ви е трудно да се справите, то уединете се.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Св. Св. Кирил и Методи – бъдете горди! Най-вероятно ще се наложи да пътувате. А интересното е, че далеч от дома си ще откриете хора, места или събития, които са ви много близки. Наблюдавайте, заключенията зависят от вас.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto