Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи, свързани с някаква глоба, такса, удръжка. Не отлагайте, по-добре да платите сега, отколкото да си създадете административни проблеми.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Част от днешните събития хич няма да ви харесат или ще противоречат на принципите ви. Не приемайте неприятностите твърде лично. Не зависи от вас да промените ситуацията, така че не ангажирайте никой с позицията си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Управлявате финансите си доста рисково. Не правете никакви разходи под чуждо въздействие или за да демонстрирате ниво. Веднъж затънали в дългове трудно ще се оправите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Личните отношения са в най-прекрасния си вид и от вас зависи да останат такива за дълго. Въздържайте се от капризи, критики, хапливи забележки, които биха помрачили деня на близките ви и биха ги дистанцирали от вас.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Колкото и да ви се иска да промените някои елементи от битовата си среда за момента трябва да отложите това занимание. Желателно е да обсъдите с близките решенията си, ще си спестите неприятни обвинения.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Избягвайте заниманията с непривични за вас дейности. Не се захващайте за едно или друго само от инат или за да докажете талантите си. Рискувате да си навлечете неприятности и да навредите на позициите си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се справите с голямо количество работа, а благодарение на умението ви да забелязвате дребни детайли ще успеете да коригирате и някои допуснати до момента грешки. Не обсъждайте постиженията си. Повече слушайте и по-малко споделяйте.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
В момента сте едновременно и предприемчиви,и аналитични, а и интуицията ви е силна. Работата ви ще е успешна. Склонни сте, обаче, да създавате конфликти по дребни поводи, което пък не е във ваша полза.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не е изключено да изпаднете в затруднена ситуация, при която каквото и решение да вземете все ще е във ваша вреда. Помислете кой от старите приятели би ви помогнал най-ефективно и споделете тревогите си, независимо че може да не сте се виждали или чували отдавна.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Всичко днес ще се окаже важно, спешно, нетърпящо отлагане. Ще е трудно да разпределите приоритетите си. Основният ви критерий за преценка трябва да е финансовия резултат.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично, но имунната система – неустойчива. Следете прогнозата за времето и съобразявайте облеклото си с температурните особености. Ако днес се разболеете ще ви е нужно доста време за възстановяване.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Уредете финансовите си взаимоотношения. Не давайте пари на заем, изплатете собствените си задължения, особено към държавната администрация. Не е изключено да ви предложат изгодна сделка, която при наличие на дългове ще отпадне.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto