Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще ви е доста трудно да осъзнаете, че и да приемете днешните събития. Отрицателни емоции, клюки, спънки при изпълнение на служебните задачи... е и това се случва. Действайте разумно, това е единственото ви спасение.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Даже много трудните задачи ще ви се случват сравнително спокойно. Не се конфронтирайте с близките си, но пък и не губете време за излишни обяснения. Действайте според разбиранията си и спазвайки правилата.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще осъзнаете кое е дребното и незначителното и кое е важното. Ще се окаже важно за вас, защото ще ви помогне да преодолеете съществени противоречия с близките си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично, а събитията ще ви заредят с още повече оптимизъм. Никакви затруднения пред вас. Събитията у дома също ще ви харесат, защото ще са изпълнени с разбиране и хармония.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Основен проблем днес ще са разногласията с близките. И ще ви се отрази доста неприятно. Няма да е лесно да ориентирате вниманието си към други теми. Във ваша полза е да се постараете да оправите нещата.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се наложи леко да промените плановете си във връзка с непредвидени новини. Няма да попречи на основните тенденции, но може да предизвика допълнителни разходи. Това да не ви безпокои, скоро ще ги компенсирате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Наблюдавайте хората около себе си. Ще установите кой ви е приятел и кой просто ви използва. А и ще възстановите стара, прекъсната връзка.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Овладейте емоциите. Денят няма да е лесен. Трудностите ще идват от взаимоотношенията с най-близките, но пък останалите конфликти ще се решат благодарение на тяхната намеса.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Може да рискувате днес с част от решенията си. Особено онези, които не са свързани с финанси. За това пък любовните отношения ще се решават направо „от движение“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Енергийният ви потенциал бележи леко снижение. Намалете физическите усилия. За сметка на това интуицията ви е непривично силна. Ще успеете да редуцирате контактите си много сполучливо.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с доста затруднения. Ще са свързани предимно с професията или бизнеса, но в момент на афект може спонтанно да си го изкарате на близките, което никак не е желателно.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не бъдете прекалено настоятелни. Ще си навредите както от гледна точка на финансите, така и от гледна точка на отношенията с близките. Печелившата стратегия е да намалите темпото.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto