Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Прекрасен момент за да уредите финансовите си взаимоотношения. Особено онези с роднините. Ако трябва да делите имоти, да ви връщат заеми, то направете го днес.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Много събития, много ангажименти. Ако сте откровени спрямо себе си вечерта ще си признаете, че ви е дошло в повече. Що се отнася до всички останали, то няма начин вие да не се справите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Трябва да изберете с кого искате да общувате – с новите си познати или със старите приятели. И крайните резултати от днешния ден ще зависят от решението ви.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно. В състояние сте да се разстроите дори за дреболии. Опитайте се да подредите приоритетите си. Все пак близките ви са по-важни от познатите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Основните проблеми ще са свързани с много близки роднини (майка, баща, братя, сестри) и за щастие, ще са финансови, а не здравословни. Не вкарвайте в тая схема собственото си семейство (ако го имате) или собствените си финанси, ако все още сте необвързани.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Намалете темпото и най-добре намалете активността изобщо. Повече наблюдавайте, по-малко говорете и най-добре избягвайте крайните решения.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към уреждане на лични въпроси и на такива, свързани със здравето ви. Не се вживявайте прекалено много в чужди преживявания или в собствените си неуспехи. Те ще са крайно временни.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Следвайте интуицията си. Не говорете излишно и най-вече не разкривайте емоциите си. Днес малко предпазливост в смисъл на сдържаност няма да е излишна. Не разчитайте на стари постижения.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Пестете си енергията. Здравословното ви състояние е леко нестабилно. Това е още по-важно за онези от вас, които имат проблеми с кръвното, сърцето, бъбреците. Погрижете се за себе си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще ви съобщят интересна новина. И полезна. Благодарение на нея ще подобрите отношенията си с някого и се придвижите реализацията на идея, свързана с бита и интериора на жилището си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Спокоен ден. Отделете се до колкото ви е възможно от ежедневния шум, суетня и грижи. Отдайте се на любимите си занимания, на любимите си хора, на любимите си филми и книги. Имате нужда от това.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно и не сте достатъчно уверени в себе си. Мъчат ви съмнения, при това неоснователно. Не се опитвайте да се справяте с „несъществуващи” проблеми. ще е излишно изразходване на енергия.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto