Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Доста интензивен ден, изпълнен със срещи и разговори. Не всичко ще е според предположенията ви. Спомнете си полезната английска мъдрост, че няма везни приятели и вечни врагове, има вечни интереси.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще напреднете, макар с известни затруднения. Идеята е да анализирате затрудненията и да се заемете с най-лесните или с тези, за които можете да си осигурите съдействие.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Любовните отношения ще са свързани с неприятни емоции. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи във връзка с уреждането на битов проблем. Не си внушавайте чувство за вина.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Осигурете си екип от подходящи специалисти преди да се захванете с реализацията на нова идея. В труден момент ще получите помощ от жена. Колкото сте по-склонни да се съобразите с изказаните мнения и предложения, толкова по-лесно ще се справите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, а до колко ще е успешна работата ви зависи от това до колко бързо можете да се „превключвате“ от една тема на друга. Проверявайте обстойно информацията, която ще ползвате в работата си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не залагайте на думата на утвърдени авторитети, а на собственото си мнение, налична информация и до някъде на интуицията си. Действайте с повече въображение и по-малко следвайки утвърдени правила или традиции.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Много лесно ще се справите с усвояване на нова информация или с непозната работа. Общителни сте и въздействащи, така че ще си осигурите необходимото ви съдействие.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Правете онова, в което сте най-сигурни. Ще имате възможност да напреднете както професионално, така и с публичните си изяви. Възползвайте се, ще ви се получи, ако действате смело.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Контактите ви ще са изключително активни. Подходящо е да подредите плановете си за началото на следващата година и да анализирате ресурсите, с които разполагате. Преценявайте обективно етапите на работа.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Приходите в момента зависят от това до колко са надеждни партньорите ви. Ако ви е необходима финансова подкрепа, то ще я получите от по-възрастна жена, която няма нищо общо с професионалните ви изяви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да укривате част от приходите си от членовете на семейството. Не е желателно да всявате у тях чувство на съмнение, недоверие или ревност. Колкото сте по-искрени, толкова ще сте по-успешни.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Някои ваши постъпки ще са обект на критика. Склонни сте да си „затваряте очите“ пред собствените си слабости, което е предпоставка за сериозни проблеми. Не си ги причинявайте.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto