Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Част от действията ви няма да получат одобрение, заради прекаления индивидуализъм, който проявявате. Следвайте замислите си, но без да подценявате чуждото мнение.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Задачите ви ще са прекалено много, едва ли ще разполагате с достатъчно време. На всичкото отгоре близките ще се опитват да ви занимават с проблемите си. Постарайте се да ги изолирате колкото е възможно по-убедително и по-дружелюбно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Имате желание да обсъдите идеите си, за да придобиете увереност, но едва ли ще имате и възможност да го направите. Не че няма да намерите достатъчно събеседници. Просто събеседниците ви изобщо няма да осъзнаят какво точно им говорите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще е трудно да разпределите силите си между домашните и служебните задължения. Мислете бързо и преценете кое е по-важно. Резултатите зависят изцяло от умението ви да работите в екип и да поемате отговорност.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Чувството ви за справедливост е изострено и не е изключено да се почувствате засегнати от нечия дума или действие. Постарайте се да изясните подробностите преди да минете в настъпление. Вероятно истината ще се окаже различна от преценката ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Противоречив ден. Опитайте се да съчетаете своите интереси с тези на околните. Основните ви грижи ще са свързани с член от семейството и невъзможността да намерите общо решение на битов проблем.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Преди да се захванете с каквото и да било се постарайте да си направите точен и ясен график на действие. Решете кое ви е приоритетно – вашата работа или чуждата. Не се разкъсвайте нито физически, нито емоционално.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
На работното място обстановката ще е доста взривоопасна. Не настоявайте на своето, ако забележите, че околните приемат мнението ви враждебно. Въздържайте се от уреждане на дългосрочни сделки.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Динамичен ден и доста често изпълнен с разногласия. Намалете контактите. Даже хора, които принципно ви разбират и с които общувате лесно днес ще са доста далеч от вашите разбирания.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
На работното място ще ви възложат някаква съвсем нова задача, при това без да имате представа за очаквания краен резултат. Действайте смело. Анализирайте наличната информация и следвайте интуицията си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще избухнат доста разногласия между вас и партньорите ви, но сте в състояние да се справите. Оставяйте си резервен вариант за критичните ситуации и не прибягвайте до крайни решения.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще се наложи да направите някакви непредвидени разходи, но за ваш късмет ще получите и допълнителни приходи. Използвайте ги само за покриване на служебните разходи или тези, свързани с бизнеса.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto