Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Повечето ситуации, в които ще попадате днес ще са конфликтни. Контролирайте емоциите. Всяко избухване или повишаване на тон ще се отрази зле на професионалното ви развитие. Състоянието на личните отношения зависи от вас.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
В най-общи линии труден ден. Наситен с емоции (при това не винаги положителни), ангажименти и то предимно непредвидени и някои лични тревоги. Естествено, ще има и добри новини и те са свързани с финансите. Малки, но навременни допълнителни приходи са много вероятни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Въздържайте се от прекалено пространни разговори, обяснения, описания. Ще станат повод за недоразумения, които ще ви е трудно да изгладите. Намалете разходите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
В професионален план ситуацията е повече от добра, обаче личните отношения са в критична точка. Забравете миналото, гледайте напред.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Наблюдавайте какво се случва около вас. обръщайте внимание на подробностите и ги анализирайте. Ще се предпазите от опит за измама или опит да ви вкарат в конфликтна ситуация.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Много лесно ще ви е да общувате с когото и да било. Обсъжданите въпроси са ви ясни и имате решение. Във ваша полза е да предлагате това решение тогава, когато ви го искат.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не търсете и не предлагайте помощ. Не се отклонявайте от собствените си задължения за сметка на чужди. Ще се получи така, че от желание да помогнете ще ви натрапят чужди грешки.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Новини, свързани с членове на семейството ще ви обезпокоят. Ще научите подробности, които не сте допускали и най-вероятно ще ви е трудно да ги осъзнаете. Не прибързвайте с решенията.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Умението ви да реагирате гъвкаво и да се възползвате от обстоятелствата е завидно. Много хора днес могат да се удивят на комбинативните ви решения и с право. Оставете решаването на личните въпроси за друг ден.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ново запознанство ще ви заинтригува. Не се ентусиазирайте твърде много и не се захващайте с уреждане на финансови въпроси. Ще се наложи да се върнете към старо обещание.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се разсейвайте. Днес не е момента да се хвърляте в развлечения и да си угаждате на духовните или физически желания. Концентрирайте се изцяло в работата си, ще получите допълнителни финансови приходи.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Много добри оферти, много добри възможности, но единственото нещо, което може да ви попречи и да ви върне назад е собствената ви нервност и нетърпеливост. Няма как да „прескочите сянката си”, за това просто запазете спокойствие и следвайте хода на събитията.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto