Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се радвате на всеобщо одобрение. Околните с радост ще ви помагат и ще хвалят работата ви. Приемете комплиментите с благодарност и усмивка, но не се възгордявайте.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Някой ще се опитва по всякакъв начин да скъси дистанцията си с вас. Ако сте в постоянна връзка не е желателно да се хвърляте в любовни авантюри. Проявете предпазливост, не давайте повод за клюки, които ще се отразят негативно на авторитета ви.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
След телефонен разговор или по стечение на обстоятелствата ще си спомните за обещание, което сте дали, но не сте изпълнили. Разполагате с достатъчно време, за да уредите нещата без особени усилия. Не позволявайте на никой да ви ангажира с личните си проблеми.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Съсредоточете усилията си в конкретни задачи, с които се налага да се справите самостоятелно. Не е изключено да ви поискат услуга, която ще ви затрудни. Представете аргументите си откровено. Колкото повече увъртате, толкова по-малка е вероятността да се отървете от натрапника.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще ви поканят за участие в стартирането на нова задача. Не отказвайте, но и не давайте окончателен отговор. Ориентирайте се в обстановката и преценете дали изискванията към вас отговарят на обещания финансов еквивалент.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Непредвидено ще се наложи да участвате в някаква публична дискусия. Изразявайте мнението си смело. Предложените от вас идеи ще впечатлят събеседниците ви и ще ви спечелят привърженици.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към изпълнение на рутинните задачи преди обед. След обед ще имате възможност да съчетаете служебните с личните занимания и да свършите различни неща, свързани с държавната администрация. Не е изключено да присъствате и на някакво културно мероприятие.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще се натъкнете на леки затруднения изпълнявайки задачите си днес. Ще са причинени от околните, които непрекъснато ще ви мрънкат или ще ви се оплакват от личните си проблеми. Запазете спокойствие и се постарайте да се изолирате своевременно. След това всичко ще се подреди според очакванията ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна. Едва ли нещо от обичайните задължения би ви затруднило. Отделете време за изглаждане на личните и любовни недоразумения, до колкото ги има. Организирайте си развлечение в компанията на любимия човек вечерта.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще се справите с доста труден казус, свързан с роднините ви или друг вид лични отношения. Ще получите подкрепа от приятелите си, но най-сериозна помощ ще ви окаже по-възрастна жена, на която имате доверие.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се престаравайте на работното място, но и не се опитвайте да прехвърляте задълженията си върху някой друг. Обстановката ще е сравнително спокойна, прегледайте нивото на решение на задачите си. Ако някъде изоставате, то днес ще можете да наваксате без особени усилия.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Вие определяте темпото си на работа днес, така че няма смисъл да се пришпорвате. Подредете приоритетите и действайте последователно. Резултатите не зависят от ничия намеса и сте в състояние да постигнете целите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto