Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Заредете се с търпение. Много е важно днес да контролирате емоциите и да не избухвате за щяло и не-щяло. Както и да не се поддавате на изкушения.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще получите очакваните финансови приходи. В същото време ще имате и някакви непредвидени разходи, но доста по-малко. Част от проблемите, с които ще се наложи да се справите ще са доста стресиращи.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Отново трябва да ориентирате вниманието си към новото. Може да анализирате, да планирате, да разпределяте времето си. Всички ваши предположения ще се случат почти в първоначалния си вид.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не рискувайте и не се хвърляйте в авантюри, свързани с финансите. Доста критики ще понесете днес, но вместо да се сърдите и да се цупите потърсете рационално решение на съществуващите проблеми.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието към самите себе си. Много е важно да постигнете душевно равновесие. Макар, че няма да е лесно, защото ще трябва да разпределяте енергията между професионалните, любовните и синовните задължения.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Преценявайте възможностите и ресурсите си обективно. Всяко надценяване или прекалено оптимистично възприемане на действителността ще ви вкара в задънена улица.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Много странен ден. Може да направите всичко или нищо. Крайните резултати зависят изцяло от психическото ви състояние, което за съжаление, е доста неустойчиво.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Проявете наблюдателност, анализирайте дребните подробности. Работата ви с документи днес ще се окаже изключително важна. Не се подписвайте под договори и споразумения без да сте се запознали с всички условия.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
В материален план ситуацията е нестабилна. Не си позволявайте произволни разходи, още повече за развлечения. И не се конфронтирайте с шефовете си, дори да се чувствате уверени в дадена ситуация.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще напреднете с реализиране на идеите си, само ако реагирате с усмивка на провокациите. Трябва да направите всичко възможно и да привлечете на своя страна не само сътрудниците, но и шефовете. Няма да е лесно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
В психически план денят ще е доста напрегнат. Някои събития може да ви извадят от строя. В подобни моменти е желателно да отложите важните неща и да се въздържате от прибързани решения.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Обърнете внимание на хората около себе си. Някой ви пронизва с поглед и не крие чувствата си. И, както изглежда, само вие не забелязвате.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto