Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Настроението ви е стабилно, енергетиката – достатъчна, за да се заемете с нещата, които до вчера са ви затруднявали. Условието за успех е да действате еднопосочно. Ориентирайте се към едно решение и ще го реализирате.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Достатъчно сте работоспособни, за да се справите с рутинната работа, но в момента не е добра идея да се захващате с дейности, изискващи творчески подход. Работата ви ще бъде високо оценена и ще получите възможност за допълнителни приходи.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Предстои ви труден разговор. Постарайте се да сте достатъчно аргументирани и обезоръжаващо откровени. Ще постигнете желания резултат, ако не пестите подробностите и отстоявате позициите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Няма занимание, което би могло да ви извади от обичайния ритъм. Концентрацията ви днес е на много високо ниво. Това ще ви позволи да съчетаете ежедневната с допълнителна работа и да довършите някои изостанали задачи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Сложен въпрос, свързан с роднини ще излезе на преден план. Не е изключено да се наложи да отмените запланувано пътуване. Направете го, няма да предизвика сериозни проблеми.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Прекалено много неща ще се окажат важни. И прекалено много неща ще се опитате да скриете, особено в емоционален план. Излишно се натоварвате. Откровението с приятел ще е полезно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Нещо, което сте „отписали“ ще се върне отново. Ще предизвика противоречиви мисли. От една страна ще ви е трудно да разпределите времето си, от друга – не сте сигурни, че ще се справите. Нищо не пречи да опитате, обаче.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Колкото по-бързо се справите с текущата работа, толкова повече време ще имате за себе си. А времето за себе си означава време за романтични развлечения. Мобилизирайте се, ако искате да се забавлявате.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Организирайте деловите си срещи. Много сте убедителни днес. Имате възможност да обсъдите интересни сделки и да направите предварителни споразумения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Изненадващо ще се наложи да пътувате на кратка дестинация. Склонни сте да реагирате твърде емоционално. Няма смисъл, по-добре тръгвайте. Не само ще ви хареса, но и ще се забавлявате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Трудно ще се разкъсате между необходимостта да балансирате финансовото си състояние и желанието да се втурнете в нов романтичен роман. По-добре се приберете, потопете се в любимите си занимания. Другите идеи ще се окажат неприложими.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отделете време за недовършените занимания. Не започвайте нищо ново. Едва ли ще довършите всичко, но поне ще сте си създали успешна система за работа.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto