Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Усилията и старанието ви ще бъдат забелязани. Ориентирайте енергията си към екипна работа. Ако нещо не се случва според желанията ви, то намалете темпото и помислете как да отстраните пречките.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не настоявайте на своето. Някой може доста да ви ядоса с думи и действия, но се опитайте да надмогнете раздразнението си. Най-добре е никой да предположи емоциите ви.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Любовните отношения ще ви зарадват. Те ще са и основен фактор за доброто ви настроение. А когато сте оптимистични всичко ви се получава по-лесно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Отделете време за справяне с битови въпроси у дома. Идеята ще се окаже много добра, защото ще подобрите и личните отношения. Не очаквайте да ви ръкопляскат, приемете всяко одобрение като положителен сигнал.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се наложи да промените някои свои концепции. Не е ясно коя от идеите ви ще е най-ефективна, за това ще се наложи да действате на принципа на „пробата и грешката“. Ще разполагате с достатъчно време за експерименти.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се справите успешно с финансова сделка или с уреждането на скъпа покупка при изгодни условия. Първоначално действайте самостоятелно. Изненадата ще зарадва близките ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна за разлика от настроението. Незнайно защо, но сте леко неуверени и разсеяни. Преценявайте прецизно на кого се доверявате.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Идеите ви са интересни и перспективни, но едва ли ще се справите самостоятелно. Осигурете си подкрепа преди да сте се захванали за каквото и да било, за да не се налага да повтаряте някои действия.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Среща или разговор със стар приятел ще ви зареди с оптимизъм. Ще установите, че свършеното до момента не е останало незабелязано и че имате реални шансове за бърз напредък.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Преценявайте амбициите си обективно. Някои идеи няма да ви се получат от първия път поради специфично стечение на обстоятелствата. Не се ядосвайте, не сте в състояние нито да ги предвидите, нито да въздействате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Успешен ден. Постиженията ще ви заредят с добро настроение. Ще подредите събитията по ваш избор, но е желателно да действате с равномерно темпо и да си осигурите достатъчно време за почивка.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Съобразявайте се с тенденциите и настроението на екипа. Не си поставяйте твърде сложни или трудоемки задачи, защото ще се наложи да се справите с дребни занимания, но изискващи подробен анализ и спокойна реакция.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto