Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Колкото по-организирано и по-дисциплинирано действате толкова по-добри резултати ще постигнете. Не забравяйте, че не всички имат вашия капацитет и не изисквайте прекалено много от тях.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Енергийният ви потенциал бележи лек спад. Разпределете силите си равномерно и се занимайте с най-важните неща. Оставете на заден план всичко, което може да бъде отложено.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Спокоен ден, обикновен. Каквито и усилия да полагате ще постигнете все същите резултати, така че е излишно да си поставяте твърде амбициозни планове.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Постарайте се да решавате всичките си проблеми самостоятелно и да не ги прехвърляте „от болната глава на здравата”. Ако ви е нужна помощ поискайте любезно, не мислете, че ви се полага по право и че някой трябва да ви предлага услугите си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
По-възрастни близки роднини може да изразят недоволство от поведението ви и да ви обсипят с критики и обвинения. Помислете дали няма зрънце истина в думите им преди да започнете защитната си реч.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Трябва да отхвърлите отложените задачи, преди да се захванете с нови. Направете го, защото в следващите дни може да ви възложат нещо непредвидено и да промените програмата си изцяло.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Въпрос, който измъчва съзнанието ви от доста време и е в застой ще бъде решен, благодарение на нечия намеса. Ще е колкото неочаквано, толкова и сполучливо, но замаяни от изненадата не забравяйте да поблагодарите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично, енергиен заряд не ви липсва, така че действайте активно. Гледайте си само своята работа и не се намесвайте в чуждата, дори с чувство за хумор или желание да помогнете.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не си позволявайте непредвидени разходи. Едва ли ще разклатят финансовото ви положение, но може да създадат повод за спорове и разправии в семейството.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да предприемете кратко пътуване. Направете го без опасения. Покрай служебните ангажименти ще успеете да се срещнете с роднини, които не сте виждали отдавна.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Следвайте замислите си и не позволявайте да ви разубеждават или манипулират. Колкото сте по-настоятелни днес, толкова повече идеи ще реализирате. Въздържайте се от жестове на разточителност.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Излъчването ви е осезателно, не се чудете, ако днес станете обект на засилен интерес от страна на представители на другия пол. Флиртът е хубаво нещо, но преди да се втурнете в поредната авантюра помислете дали не застрашавате съществуващите отношения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto