Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да изгладите някои недоразумения и да се справите с неприятни конфликти, предизвикани буквално от „нищото”. Направете го, ще преодолеете съмненията и ще се справите с угризенията си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Въздържайте се от пътуване. Ще се наложи да се занимавате със скучни, рутинни занимания. Не бързайте да ги отхвърлите. Междувременно ще успеете да отстраните някои грешки.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Стойте далеч от конфликтни ситуации и още повече, не „дърпайте дявола за опашката” само за да се развеселите. Ще се получи по-скоро обратен ефект и вместо да се забавлявате ще се наложи да плащате за стари грешки.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Много сте „нахъсани”, но само в ситуации, в които сте сигурни за позициите си. Във всички останали сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата”. Реакциите ви може да бъдат подложени на критика.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е стабилно, но сте леко агресивни, недоверчиви, скептични. На преден план ще излязат лични проблеми, семейни, любовни... ще е трудно да ги преодолеете, но не и невъзможно. Трябва ви време, за да обмислите фактите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Много повече време от обикновено ще ви трябва да решите професионалните си задачи. Възможни са спънки, затруднения, непредвидени задръжки. Въпреки това, не спирайте, скоро нещата ще се оправят.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Леки победи, някакви мимолетни, но приятни, ще преживеете днес. В повечето случаи ще са свързани с битовите и професионалните изяви, но не е изключено да има положителни емоции и в личния живот. Все пак в тази насока не бъдете прекалено оптимистични.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Реагирайте на промените колкото е възможно по-спокойно. Няма да е лесно, може да се почувствате отхвърлени, неразбрани, използвани. Но запазете самообладание, скоро ще разберете, че мнението ви е било субективно и погрешно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Интересен ден, изпълнен с изненади, романтика, пълноценни мечти за бъдещето. Каквото чувствате това и правете, ще е успешно. В момента интуицията и логиката ви са в неповторимо съчетание.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Настроението ви е превъзходно и в същото време разсъждавате абсолютно логично. Самостоятелно и без никакви намеци ще осъзнаете някои свои важни грешки и не само това. Ще си изберете подходящ начин, за да се справите с тях.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Кратки пътувания, важни срещи, напрегнати телефонни разговори. Едва ли бихте могли да се оплачете, че днешният ви ден е скучен, но и едва ли бихте го запомнили. Освен ако не посветите вечерта на любимия човек.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Излъчването ви е осезателно и в същото време сте леко раздразнителни и избухливи. Дайте воля на емоциите, днес никой няма да ви се разсърди за „странното поведение”.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Puls

Tialoto