Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Интересен ден, наситен с доста контакти и възможности за създаване на полезни делови връзки. Съобразявайте се с предпочитанията на събеседниците си и се въздържайте от прибързани заключения. Ще се окажат погрешни и подвеждащи.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не са изключени ожесточени спорове у дома на тема финанси и по-точно разходи. Склонни сте да се сърдите за дреболии. Не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена и не ограничавайте свободите на близките си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не е изключено да усетите натрапчиво вътрешно напрежение, нужда от промяна или просто несигурност в действията си. Споделете с близките, организирайте някакво развлечение, което ще е приятно за всички. Най-обикновена разходка на чист въздух ще ви помогне да стабилизирате настроението си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно. Връхлитат ви съмнения, свързани с любимия човек. Напразно се самоизмъчвате. Проблемите са само в мислите ви, но не и в реалността.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Някакъв стар проблем, който се опитвате да загърбите, но прекрасно знаете, че не е решен ще излезе на преден план. Ще е неприятно и ще изисква време, но е по-добре да довършите нещата сега. Всяко следващо отлагане ще е свързано и с финансови загуби.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Денят е свързан с неприятни усещания. Може да се почувствате изоставени, пренебрегнати от близките си или да ви липсва сигурност в отношенията. Помислете дали не сте предизвикали ситуацията по някакъв начин. Опитайте се да съчетаете полезното с приятното.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Занимайте се с организирането и изпълнението на домашните и битови задачи. Работата ще е уморителна, но пък резултатите ще ви зарадват много. Ангажирайте и близките си, не е желателно да се натоварвате с всичко.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Прекалено много хора ще ви търсят за прекалено много дреболии и ще ви занимават прекалено дълго време. Усещането, че няма да успеете да се справите с работата си ще е много неприятно. Постарайте се да се дистанцирате още в самото начало, за да не се ядосвате след това.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Вероятно ще осъществите импровизирано пътуване. Нещата ще се случват според очакванията ви, а денят ще е свързан с преживявания, които ще запомните за дълго.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Посветете този ден на себе си и на близките. Занимайте се с хобито си, организирайте някакво културно развлечение или разходка сред природата. Ще стабилизирате както физическите сили, така и душевното си равновесие.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Въздържайте се от неизпълними обещания и не се натоварвайте с повече работа, отколкото можете да си позволите. Предстои ви важна среща, реагирайте по-уравновесено и по-уверено.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Избягвайте случайните контакти. Тревожи ли личен въпрос. Споделете с човек, на който имате безпрекословно доверие и не отказвайте предложената помощ.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп
Изгодни оферти

Tialoto