Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Телец

Вижте какво вещаят звездите на зодия Телец през новата година

29.12.2016г. / 19 41ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Телец:

Влиянието на Венера и Луната прави Телците чувствителни и сантиментални, спокойни и дипломатични. Те са миролюбиви и търпеливи, стремят се да създават хармония и много често се съгласяват дори със ситуации, които никак не са им по вкуса, но... внимавайте, не злоупотребявайте с търпението на Телеца. Не обичат разправиите, и най-вече не обичат проявите на агресия, разчитат на чувствата си и наблюдават много дълго преди да направят генерални умозаключения.

Кои зодии се влюбват най-лесно?

Телците са обективни, имат превъзходна памет и са много добри оратори. Не са особено решителни, потайни са, великодушни и в същото време – алчни. Те са прагматични и интелектуални, разсъдливи, естествени и чувствителни.

Телецът е материален, най-лесно му се отдава изграждането на кариера и натрупването на богатство. Обикновено, когато повтори няколко пъти желанието си, успява да го постигне.

Телците през 2017-а година

Свързани статии

Съществуват реални предпоставки за напредък през 2017 година. Важно е участието ви в събитията. От вас се иска да сте наблюдателни, да реагирате гъвкаво и да сте старателни спрямо всяка работа, с която се захващате. Ще се натъквате и на затруднения, но те не бива да ви отчайват.

Действайте с присъщата си упоритост, търпение и приземеност, няма да съжалявате. Вселената ще ви зарадва с приятни изненади във всички направления. Ще има на какво да се радвате в делови, любовен и семеен план.


Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати