Свободно време

Тест: Ванитас картина разкрива как да постигнете щастие

Решете теста и вижте

29.01.2017г. / 12 41ч.
Михаела Лазарова
снимка: pinterest

снимка: pinterest

Изкуството е вдъхновение, отражение на нашата същност. Чували ли сте за жанра в живописта ванитас? Той поставя своето начало по време на барока и за него е характерно изобразяването на нещо определено. Какво е, ще ви разкрием, след като решите този ванитас тест. Погледнете добре картината. Колко и какви изображения виждате?

Ето и резултатите от теста.

Череп

Ако първото, което сте разпознали в картината е череп, знайте че в стила ванитас е било характерно изобразяването на черепи. Въпреки своята страховита форма, той символизира сила. Готови сте за нови предизвикателства и победи, наясно сте с това, че времето е ценно и че животът не бива да се пропилява.

Вие сте личност, която не се фокусира върху материалните неща. За вас е важно да действате, а не крайният резултат. Тъкмо затова нещата ви се получават. Може да продължите да трупате успехи, ако се движите така осъзнато към реализирането на идеите си.

Гола жена

Образът на жената символизира умора. Вероятно на този етап от живота ви сте малко объркани и не знаете какво да предприемете. Поемете си малко въздух и по възможност отделете настрана това, което не сте успели да разрешите.

Свързани статии

Сега не е най-добрият момент за разрешаването на такива въпроси. Опитайте се поне за няколко дни да промените средата, в която се намирате.

Това ще ви даде сили, ще ви презареди. Възможно е край вас да има някой, който краде от енергията ви. Направете подбор на хората, които ви заобикалят и не се страхувайте да се разделите с някои от тях.

 

 

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Стилът безспорно е интересен, но според мен за компютър тестът не е подходящ, защото ние винаги разглеждаме картината от горе на долу, смъквайки се по страницата, а не я виждаме изцяло отведнъж.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар