Свободно време

Месечен хороскоп за август 2017

Август ще бъде спокоен месец

01.08.2017г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Посрещаме август с много слънце и нови очаквания. Звездите подсказват, че месецът ще бъде спокоен. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Един от добрите ви периоди. Ще постигнете успехи в почти всички сфери – професия, бизнес, любов. С каквото и да се захванете ще го довършите „като по учебник“. Ще се удивите от самите себе си. Ще се убедите в потенциалните си възможности и скрити таланти, които ще се окажат полезни и занапред.

Желателно е да дозирате натоварванията, за да си спестите усещането за умора, предизвикващо раздразнителност и състояние на апатия. В такива моменти е желателно да си организирате кратко пътуване, да смените обстановката и да сте в предпочитана компания. Ще се възстановите бързо и изцяло.

Телец

В началото на месеца може да се пренесе напрежението от предишния. Особено ако имате собствен бизнес или сте фрийлансъри. Точно в този момент конкурентите ви ще се активират и ще потърсят слабите ви места. Трудно ще се справите самостоятелно, затова е желателно да потърсите навременна помощ.

Вие сте общителни и при всички случаи разполагате с приятел или роднина, който може да се намеси във ваша полза и заедно да предотвратите кризисната ситуация. Що се отнася до любовните емоции, то точно в този момент не е желателно да се хвърляте в нови авантюри. Ще се окажат кратки и безперспективни.

3 зодии, най-подходящи за съпрузи

Близнаци

Не е желателно точно през този месец да се захващате с нови и непознати дейности. Няма да донесат допълнителни доходи, но за сметка на това може да създадат куп неприятности. Не разчитайте на късмета, а на личния си опит, знания и бързи реакции. Преценявайте си силите и разпределяйте времето си така, че да си осигурите достатъчно сън и почивка.

Ще преодолеете умората най-лесно организирайки си кратко пътуване през определени периоди към непознати места, но избягвайте контактите с непознати хора и контролирайте желанието си да създавате нови контакти. Подбирайте и компанията си. Ще се чувствате много по-спокойни и сигурни в камерно обкръжение.

Рак

Опитайте се да се преборите с присъщата си затвореност и да проявите инициатива по темите, които ви интересуват. Имате интересни идеи и е крайно време да ги осъществите на практика. Отмина периодът на анализирането, планирането и обмислянето, настъпи периодът на действието. Всичко, започнато през този месец ще успеете да завършите в рамките на предвижданите от вас срокове и ще се осъществява без сериозни затруднения.

Освен това ще получавате необходимата подкрепа в точния момент при обичайните разходи. Любовни емоции няма да липсват независимо дали имате постоянна връзка или не. Не е изключено в един и същ момент да поддържате две връзки, но няма да е съвсем здравословно.

Коментирай