Свободно време

Месечен хороскоп за август 2017

Август ще бъде спокоен месец

01.08.2017г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Помислете си дали понякога не действате като ездачи на дълги разстояния. И правите планове, които остават само в мислите ви. Сега сте в състояние да промените ситуацията. Стига да се възползвате с разум и вдъхновение. Когато работите, правете го с ентусиазъм.

Когато почивате, правете го с любимите си хора. И в двата случая действайте със замах. Периодът е белязан с изненадващи (макар и дребни) промени в бизнеса и професията и противоречиви лични емоции.

Козирог

Спокоен период, в който ще преодолеете тревогите и съмненията, които ви измъчват от месеци. Идеите ви са ясно изкристализирали, знаете какво ви трябва и как да си го осигурите. Оттук нататък остава само да си създадете правилната тактика, което за вас не е никакъв проблем.

Ще разполагате с достатъчно време за развлечения, а между тях ще получите и примамливо предложение за промяна на професионалния и финансовия статус. В личен план ситуацията няма да се промени.

20 отличителни черти на зодия Козирог

Водолей

По естествен път темпото ще се намали. Част от грижите и задълженията ви ще отпаднат и ще имате „гратисен период“, който да използвате за размисъл, анализ, прогнози. Рутинната работа на моменти ще е уморителна и изнервяща, но не е желателно да прехвърляте натрупаното напрежение към близките си и да приемате неуспехите твърде фатално.

Нали знаете, „лошото време не е вечно“. Ако все още не сте ползвали отпуск, то помислете дали не е време да си осигурите „глътка въздух“. Може и „на малки глътки“, т. е. осигурявайки си регулярна възможност за възстановяване на силите сред природата.

Свързани статии

Риби

Независимо от това колко сте сигурни в концепциите си не е желателно да проявявате упорство. Доникъде няма да доведе, само ще създаде допълнителни затруднения. Ако сте последователни, търпеливи, проявявате разбиране към хората от близкото си обкръжение, то бъдете сигурни, че резултатите ще са повече от предположенията ви.

Отношенията на установените двойки може да са леко конфликтни, но новите влюбени ще вкусят от истинската романтика.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай