Свободно време

Месечен хороскоп за август 2017

Август ще бъде спокоен месец

01.08.2017г. / 11 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Качествата, които не ви липсват и никога не са ви липсвали са амбиция и решителност и точно на тях трябва да заложите през този месец. С каквото и да се захванете ще го довършите успешно, макар че ще трябва и да се „поизпотите“. Нищо няма да се получи без труд, който ще е съпроводен с умора, но резултатите ще ви действат като хапче антистрес.

А най-добрият антистрес е добре организираната почивка, която зависи от личните ви желания. Който предпочита може да се уедини с любимите си занимания, а който обича шумните места ще има достатъчно добър избор. Семейните представители на вашия знак ще се радват на повече любовни емоции от необвързаните.

Дева

Дори и да не сте в отпуск е желателно да не се вторачвате в работата и да отделяте полагаемото време на семейството или любимия човек, ако все още не сте семейни. Не си носете работа от офиса вкъщи, а използвайте свободното време за лични интереси.

Възможно е да се появят финансови проблеми, но не ги приемайте твърде драматично. Независимо от тях периодът ще е спокоен. Предприемайте пътувания с престой сред природата във всеки удобен момент. Не се натоварвайте с несвойствени дейности.

Зодиите, които обичат да говорят мръсотии по време на секс

Везни

Иска ви се да промените нещо в живота си? Обмисляте го от доста време, но не сте сигурни в себе си? Сега е моментът. Всичко ново ще бъде успешно, а резултатите ще радват дълго време не само вас, а и близките ви. Естествено, нищо няма да ви „падне от небето“ и нищо няма да е случайно, обаче усилията ще си заслужават.

Личните отношения ще се развиват в същия дух – спокойни и хармонични. Семейните представители на вашия знак ще почувстват прилив на свежи емоции, а необвързаните имат големи шансове най-после да започнат стабилна, страстна и изпълнена с бурни преживявания връзка.

Скорпион

Старите, недовършени задачи и проблеми ще излязат на преден план. Като ги прегледате ще се учудите колко много неща сте пренебрегнали и оставили за „по-късно“. Е, май е време за заплащане на старите сметки! Колкото по-точно разпределите силите и дейностите, толкова по-добре.

И не прехвърляйте проблемите „от болната глава на здравата“. Семейните конфликти ще са предимно на битова тема, а личните поради прояви на ревност. И в двата случая има начин да ги предотвратите и да се наслаждавате на чувствата си.

Коментирай