Свободно време

Законът на привличането – как да го използваме?

Вашите мисли са вашето най-силно оръжие

29.08.2020г. / 18 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Чували ли сте за Закона на привличането? Философията на този закон е, че всяко положително или отрицателно събитие, което се е случило в живота ни, е било привлечено от нас. Всеки има силни желания, за които копнее да се сбъднат. Вижте как да привлечете положителните събития в живота си с помощта на Закона на привличането.

Бъдете сигурни какво искате и премахнете съмненията

Не забравяйте, че изпращате заявка към Вселената. Ето защо е много важно да формулирате точно желанията си. Сигурни ли сте напълно в това, което искате от нея? Ако изпитвате несигурност, ако има неяснота в желанията ви, то тогава Вселената ще ви изпрати нежелани резултати.

Затова бъдете сигурни, че това, което искате е това, което желаете със сърцето си.

10 закона на кармата

Направете точна заявка към Вселената

„Изпратете“ снимка на това, което искате от Вселената и тя ще ви отговори. Вижте това, което вече е ваше, опитайте се да го визуализирате. Колкото по-подробна е визията ви, толкова по-добре.

Така например, ако желанието ви е да пътувате до определена дестинация, представете си това място, как прекарвате времето си, какви ухания има там, цветове, вкусове, изживявания. Има ли друг човек с вас и кой е той... Изградете пълна и ясна картина на вашето желание.

Напишете желанието си

Започнете редовете със „Сега съм толкова щастлив/а и благодарен/а, че...“ и завършете изречението, което казва на Вселената какво желаете. Напишете го в сегашно време, сякаш го имате точно сега. Избягвайте думите за отрицание.

Всеки ден, докато вашето желание се сбъдне, затваряйте очите си за няколко секунди и си представете желаното, сякаш това се случва точно сега. Ще забележите как представата ви става все по-ясна.

Почувствайте го

Почувствайте начина, по който ще го направите, след като получите желаното. Трябва да действате, да говорите и да мислите, като че ли го получавате сега. Това всъщност е най-важната и мощна стъпка в използването на Закона за привличането. Защото с нея той започва да работи.

13 неща, които да започнете да правите за себе си още сега

Покажете благодарност

Бъдете благодарни за това, което вече имате. Вселената е направила много неща за нас. „Заплащането“ става именно с благодарност и по този начин вие ще продължавате да привличате към себе си още повече хубави неща.

Показването на благодарност ще намали срока за изпълняване на вашето желание. Освен това е доказано, че хората, които всеки ден благодарят за хубавите неща в живота си, са по-успешни и щастливи.

Свързани статии

Може да го направите на лист хартия и да запишете всичко хубаво в живота си или всеки ден да благодарите на Вселената на глас за това, което имате.

Доверете се на Вселената

Представете си алтернативно измерение, което е почти точно като истинския свят, но това, което наистина желаете, се сбъдва в един миг. Вижте себе си в това измерение, където всичко, което поискате от Вселената се изпълнява. Много е важно да бъдете търпеливи. Не се разстройвайте, ако желанията ви не се случват веднага.

Снимка: iStock

Коментирай