Свободно време

Тест за богатство

Изберете монета и вижте какво ви очаква

03.09.2019г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че в Древна Гърция вярвали, че монетите са били измислени от героите на техните митове, а в древен Рим, че те са дадени на хората от боговете Янус или Сатурн.

Днешната наука може с голяма точност да обясни кога и как са възникнали монетите, а и едно е сигурно – в много култури и до днес се смята, че монетите са символ на просперитет. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете една монета и вижте какво показва за материалното ви състояние.

И следващия път, когато си намерите монета, гледайте на нея като на щастлив знак от съдбата.

Монета 1

Ако искате да живеете в просперитет, ще трябва известно време да поработите усилено. Но това не бива да ви плаши! Вие сте много трудолюбиви, упорити и постоянно полагате усилия, за да постигнете целите си. Независимо от неуспехите, не се отчайвайте. Продължете към осъществяването на мечтите си и без съмнение ще бъдете приятно изненадани.

Тест: Какво първо виждате в картината?

Монета 2

Осъществяването на вашата цел за богатство вече е все по-близо. Струва си да почакате още малко. Скоро ще получите оферта, нов проект, които ще ви дадат възможност за солиден доход. Не се страхувайте, поемайте рискове! Внимателно проучете всички нови работни варианти, за да не пропуснете добрите възможности.

Коментирай