Свободно време

Спечелете билети за концерта на 2 Cellos

Очаква ви един незабравим спектакъл

20.11.2017г. / 07 29ч.
Михаела Лазарова
2Cellos

2Cellos

Харесвате ли филмова музика? Тогава се пригответе за истинско изживяване, което 2 Cellos ще ви подарят на 4 декември от 20:00 часа в зала „Арена Армеец“. Невероятното дуо отново ще гостува на българската публика, този път, за да представи албума си „SCORE“, който е посветен на филмовата музика.

Гостите на спектакъла ще имат възможността да чуят някои от най-популярните мелодии, създавани за класически и съвременни филми. Гостуването на музикантите е част от световното им турне, а концертът им ще бъде разделен на две части. В първата 2 Cellos ще бъдат на сцената със струнен оркестър, като ще ни отведат в „Gladiator“, „Lord of the Rings“, „Game of Thrones“, „The Godfather“, „Titanic“ и други.

Във втората си част концертът ще продължи с музиката на AC/DC, Майкъл Джексън и много други любими групи и изпълнители, този път в компанията на известен барабанист.

Вдъхновени от красотата на музиката и таланта на Luka Sulic и Stjepan Hauser, Az-jenata.bg и Key Events ви дават възможност да си спечелите 2 двойни билета за концерта. Всичко, което трябва да направите е да попълните вярно анкетата.

На 21.11.2017 г. на томболен принцип ще бъдат избрани двама читатели. Играта стартира на 15.11.2017 г. и ще завърши на 20.11.2017 г. Желаем ви успех!

*Служители на Инвестор. БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Az-jenata.bg си запазва правото да прави промени в играта.

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJudS-lCComWowLbkEBWzQXwQg0vh4l-bWfGQzea_RH7_20Q/viewform?embedded=true" width="640" height="1115" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe> 

Коментирай