Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2018

Близнаците да не взимат заеми

01.01.2018г. / 13 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошла, 2018-а! Добре дошъл, януари! Нека са добре дошли и за вас, скъпи посетители на сайта ни. По традиция всеки месец споделяме с вас месечния хороскоп. Ето какво ви очаква според зодията.

Овен

Избягвайте срещите с роднини. Непрекъснато ще се намери някой от тях, който да ви мрънка за глупости. Ще се наложи да се справите с доста дейности през този месец, за съжаление с повече усилия от обикновено и ще е в известна степен изтощително. Мислете бързо и действайте активно, конкуренцията ще е сериозна. Отстоявайте позициите си без прояви на агресия.

Телец

Отделете време за усвояване на нови знания и за подреждане на перспективните планове. Не се престаравайте излишно, но и не позволявайте да ви въвличат в локални професионални съревнования. Концентрирайте усилията си върху текущата работа. Финансовите постъпления ще са достатъчни. Ако искате да смените работата си може да пристъпите към първоначални проучвания, но все още е рано за категорични действия.

Годишен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Въздържайте се от каквито и да било рискови действия, защото няма да разполагате с достатъчно информация по въпросите, с които се занимавате към момента. Не вярвайте на обещания за повишение в длъжност или увеличаване на заплатата, а още по-малко на такива за лесна печалба.

Ще наложите условията си, ако са разумни и параметрите не са много по-различни от тези на колегите ви. Финансовите постъпления ще са по-малко от очакваните, но независимо от това е по-добре да не взимате заеми.

Астрологична прогноза за 2018-а година на Силва Дончева

Рак

Контролирайте амбициите и синхронизирайте желанията с възможностите. Стремежът ви да конкурирате всички и да се състезавате на всяка цена ще ви създаде проблеми. Едно от най-добрите ви качества е, че умеете да си създавате добра организация на времето и да оглеждате детайлите.

Ще се справите дори с много сложни задачи, ако не създавате усещане за паника и недоволство около себе си. Не влизайте в спорове, въздържайте се от остроумни, но и хапливи забележки. Следвайте интуицията си, когато не разполагате с достатъчно информация.

Коментирай