Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2018

Близнаците да не взимат заеми

01.01.2018г. / 13 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Постарайте се да не оставяте недовършени задачи. Избягвайте рискове от всякакъв характер – професионални, лични, финансови. Не е препоръчително да се занимавате с хазартни игри и да правите радикални промени, свързани с обичайното ви ежедневие.

Споделяйте идеите си само с доверени приятели, защото конкурентите ви, ако ги научат, ще се възползват за своя сметка. Ще отстраните конкуренцията, ако се захващате със задачи, които те отхвърлят. Въздържайте се от допълнителни разходи.

Дева

Работоспособността ви е по-висока от обикновено. Ще се справите със задачите, които ви възлагат, но на моменти ще се налага да ползвате нови методи вместо онези, които добре познавате. Не се опасявайте от грешки, напротив, ще докажете за пореден път способностите и професионализма си.

Ще получите интригуващи предложения за основна или допълнителна работа. Уговаряйте детайлно финансовите условия по офертата. Убедителни сте и лесно ще постигнете желания краен резултат.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Везни

Рутинната работа няма да ви доставя удоволствие, ще е по-скоро източник на раздразнителност. Ще ви е малко проблемно да контролирате емоциите и не са изключени стълкновения с колегите или близките у дома. Във възможностите ви е да оправите нещата. Като начало може да отделите време за размисъл и да класирате собствените си добри и лоши страни, да прецените обективно къде ви е силата.

Ориентирайте се към екипна работа. Тя ще е по-ефективна, защото ще е по-динамична и разнообразна. Не се отказвайте от командировки. Ще са полезни, защото ще обмените опит с по-квалифицирани колеги. Не смесвайте професионалните отношения с личните, за да избегнете куп недоразумения.

Скорпион

Борбени сте, но разсеяни и при тази комбинация не очаквайте добри резултати. Подредете приоритетите и не отвличайте вниманието си с дреболии. Въздържайте се от каквито и да било авантюри, включително свързани с личните отношения, в началото на месеца. Ако сте намислили да сменяте работното място или позицията си, то не споделяйте и не обсъждайте намеренията си.

Наблюдавайте и търсете информация. Изгодните предложения ще дойдат в края на месеца. Всички оферти дотогава ще са със „скрити дефекти“. Финансовото ви положение е нестабилно. Не си позволявайте скъпи покупки и не прибягвайте до взимане на кредит, лихвата ще е убийствена.

Коментирай