Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2018

Интересна седмица за Лъвовете

29.01.2018г. / 16 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата ще бъде динамична. Ще трябва да обърнем повече внимание на себе си и на здравето. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Промените ще са свързани с професионалните изяви. Проявете инициатива и екипност едновременно. Дайте възможност на околните (и най-вече на шефа) да се убедят в уменията ви. Не сменяйте работата, рано е, условията ще се окажат по-лоши от първоначалната оферта. Въздържайте се от извънредни разходи.

Телец

Нищо не би могло да ви спре или отклони по пътя към поставената цел. Времето ви ще е заето предимно с професионални занимания, но е много вероятно да получите и допълнителни финансови постъпления. Ще са свързани с временно участие в проект или краткосрочна консултация. Вероятни са и промени, свързани с личния живот, независимо дали сте семейни или не.

Любовен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2018

Близнаци

Тонусът ви е стабилен. През тази седмица разходите ще са повече от обикновено, но за част от тях вие знаете и ако сте разпределили финансите си разумно, не би трябвало да се тревожите. Отделете време за повишаване на познанията си, ще е много полезно. В случай, че планирате кратко пътуване или уикенд извън дома, то уредете подробностите още в началото на седмицата. Бъдете внимателни, съществуват предпоставки за травма.

Рак

Най-важно за вас през тази седмица ще се окаже здравето. Не е изключено да ви повали грипът или да си причините някаква травма, така че погрижете се за себе си. Следващите теми, върху които ще се наложи да се концентрирате, са партньорските отношения и финансите. Разплатете задълженията си и четете подробно документите, които подписвате. Няма как да избегнете допълнителните разходи, свързани с дома и бита, но можете да ги ограничите. Не се конфронтирайте с близките си.

Коментирай