Седмичен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2018

Интересна седмица за Лъвовете

29.01.2018г. / 16 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Тонусът ви е стабилен. Деловите контакти ще са много активни и ще успеете да уточните условия по сделки или инвестиции, които до момента не са намерили ясно решение. Отделяйте време за спорт и физически занимания, ако работата ви е предимно „седяща“. Излъчването ви е осезателно. Вероятността за начало на любовна връзка не е за пренебрегване. Ако вече сте обвързани, не разчитайте „забежката“ ви да остане в тайна.

Козирог

Период на интензивни контакти и допълнителни занимания. Ще са свързани не само с професионалните задачи, но и с личните интереси. Ако организирате времето си оптимално ще имате възможност за значителен напредък в предпочитаните от вас сфери, както и за разширяване на влиянието ви. Не популяризирайте постиженията си, защото освен приятели имате и врагове. Излишно е да им давате „теми за разговор“. Не лишавайте близките си от внимание, съдействайте им в трудни моменти.

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Водолей

Личните и любовни отношения ще са източник на радост. Рутинните задължения ще са в рамките на обичайното. Няма да ви затруднят, но няма и да ви ентусиазират. Ще получите оферти, свързани с промяна на професионалния ви статус. Не бързайте да отговаряте, потърсете допълнителна информация. Ще получите и предложение за развлекателно пътуване. Ако прекрачва рамките на „добрия тон“ е по-добре да го отклоните.

Свързани статии

Риби

Енергетиката ви е леко нестабилна и на моменти може да сте значително по-чувствителни и раздразнителни от обикновено. Преценявайте състоянието си и намалявайте контактите, когато се налага. Има вероятност да получите решение на юридически казус в своя полза. Служебните пътувания ще са кратки и е по-добре да не ги отлагате. Преглеждайте мейлите си, ще получите интересни оферти за почивка.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.

Коментирай