Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 януари – 4 февруари 2018

Интересна седмица за Лъвовете

29.01.2018г. / 16 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Във връзка с изпълнение на професионалните задължения може да се наложи да пътувате за обсъждане на сделки или участие в краткосрочна форма на обучение. Не отказвайте. Няма да ви затрудни, но ще създадете полезни контакти, които като цяло ще се отразят положително върху служебния статус. В личен план преживяванията ще са странни, но интригуващи. Приемете фактите такива, каквито са, без да се опитвате да им въздействате.

Дева

Подредете задачите си още в началото на седмицата за целия период. Работоспособността ви е впечатляваща, но околните едва ли ще успеят да отговорят на темпото ви. Не изисквайте от тях повече от това, на което са способни. Ще се справите с казуси, които до момента са ви затруднявали. Ако имате намерение да правите някакви промени, свързани с благоустройството у дома, за които се налага да ползвате техника и инструменти, то по-добре не се захващайте самостоятелно.

Женски хороскоп за годината на Жълтото земно куче

Везни

Имунитетът ви е леко нестабилен, ориентирайте се към превантивни мерки в случай, че заниманията ви са свързани с интензивни контакти. Лесно ще се справите с текущите финансови проблеми. Ако се налага да търсите банков заем или имате намерение да правите краткосрочни инвестиции, най-вероятно ще попаднете на изгодни оферти. За представителите на вашия знак, страдащи от наднормено тегло, е подходящо да пристъпят към действия в посока на намаляването му. Любовните емоции ще ви заредят с оптимизъм.

Скорпион

Професионалните задължения ще са в рамките на познатото. Личните отношения обаче може да се окажат леко конфликтни. Във ваша полза е да избягвате острите спорове, особено на тема обзавеждане и домашен уют. Не е изключено да реализирате изгодни покупки на едри предмети във вид на техника или оборудване. Желателно е да съчетавате позициите си с мнението на близките. Само така ще си осигурите спокойна обстановка и взаимност.

Коментирай