Майчинство

300 въпроса за вашето бебе

13.05.2011г. / 16 34ч.
Аз жената
300 въпроса за вашето бебе

Автори д. м. н. Р. Гилесен, Г. В. Хуфт, С. Ленерт

\n

Очаквано с трепет и радост, на света най-сетне се появява новото човече. Чудото, наречено раждане, и удивлението от съвършенството на малкия човек завладяват родителите.

  • Готови ли сте да посрещнете новия член на семейството си?
  • Дали трябва да претегляте бебето всеки ден?
  • Кога да започнете със захранването на детето и кои игри стимулират неговото развитие?

В тази книга са засегнати най-важните теми от живота на бебето и са разяснени с полезни съвети.

\n

300 въпроса за вашето бебе“ е практичен пътеводител за младите майки. В стегнат, систематизиран и много достъпен вид тази книга дава решения на различни проблеми, с които се сблъскват жените в първите месеци от отглеждането на детето.
Информацията се възприема изключително лесно, благодарение на структурата на текста, която са избрали авторите – отговори на конкретни въпроси от всякакъв характер:


Радостта от появата на бебе в семейството е голяма, но от време на време родителите ги обзема несигурност: Дали правим всичко правилно? Какво ще стане, ако...? На какво трябва да обърнем внимание?
Новият жител на планетата ще преобърне ежедневието, ще постави пред мама и татко неподозирани проблеми и независимо дали е първо дете, или в семейството вече има по-големи деца, то ще предизвика удивление. Всяко бебе е единствено по рода си!
Тази книга отговаря изчерпателно на всички въпроси, свързани с кърменето и отбиването, с детския сън и правилната грижа за бебето, с първите стъпки от развитието му. По отношение на големите и малките болежки, храненето на бебето и ритуалите авторите дават практични съвети, които ще помогнат на родителите да се справят без колебания и притеснения с първата година от живота на своето бебе.

Корична цена: 10 лв.

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време